2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

198 بازدید | 22 پست

سلام من عقدم میخاستم بدونم چجوری میتونم تو رابطم یه زن با سیاست باشم

یکی از جاریام با شوهرش رابطش خیلی خوبه و هردو عاشق همن و برادر شوهرم همیشه پشت زنشه و اولویتش زنشه حتی بدون اجازش اب نمیخوره و خلاصه خیلی عاشقانن دوسدارم رابطه ی من و شوهرمم اونجوری باشه شما رابطتون با همسرتون چجوریه کسایی که رابطشون عاشقانه اس و باهم خوبن و شوهرشون بهشون توجه میکنه و اولویتش هستین و.. میشه بگین چیکار میکنین و به منم سیاست زنانه یاد بدین ممنون میشم🫠

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

لج بازی نکن باهاش احترامشو نگه دار در هر حالتی

بازبون گولش بزن این خیلی کاربردیه😂

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 

همیشه توی گفتگو ها از احساسات خودت حرف بزن تا اینکه طرفت رو متهم کنی و بگی تو اینکارو کردی ، نکردی ، باید اینجوری کنی و فلان

یکم روانشناسی مطالعه کن بدردت میخوره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

مهرطلبی نکن و خواسته های خودتو همیشه داشته باش و بزار هم بهت محبت کنه هم توجهش بهت باشه

حتی کارایی که برای خودت انجام دادنشون کاری نداره و بی اهمیت میدونی رو بزار ایشون برات انجام بده و حتی زبونی و با عشوه بخواه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
حتی اگه کاری کرده باشه؟

بله خب همه ی هنرش به همینه که وقتی کاری میکنه درست رفتار کنی و حس عذاب وجدان بهش بدی

نه اینکه پیش خودش بگه خوب کردم و دفه ی بعدی هم انجام بده 

به مرور هم لجباز بشه