2777
2789

نظری ندارم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

تا قبل اون تتو ها و اون سر وضع داغون طرفدارش بودم

اهنگا قدیمش هم هنوز دارم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صداش خوبه ولی بقیه چیزاش اصلا خوب نیست نه شعور داره نه فرهنگ

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
راضی به اعدامش هستی؟😂

به نظرم زندان بسشه البته من کامل نمیشناسمش نمیدونم جرمش چیه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
ولی بنظر من ظاهر هرکسی به خودش ربط داره

کاملا درسته حرفتون

ولی خب ظاهر ادما یه نوع شناخت ازشون بهمون میدن و قطعا ظاهر هرکس نماد افکار ذهنشه

ولی خب من هنوز طرفدار اون تتلو بدون تتو و موهای بلندم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

جرمش فقط آهنگاش که فوهش میده ولی آخه واقعا بنظرم حقش نیس اعدام بشه

آره منم میگم  زندان اعدام واسه متجاوز و قاتله

کاملا درسته حرفتونولی خب ظاهر ادما یه نوع شناخت ازشون بهمون میدن و قطعا ظاهر هرکس نماد افکار ذهنشهول ...

از روی ضاهر نمیشه آدمارو قضاوت کرد و متاسفانه این تو جامعه جا افتاده که مردم رو از رو ضاهرشون بشناسیم

ولی تتلوی دهه ی هشتاد واقعا تکرار نشدنیه🥲

از روی ضاهر نمیشه آدمارو قضاوت کرد و متاسفانه این تو جامعه جا افتاده که مردم رو از رو ضاهرشون بشناسی ...

درین باره بگم ک نه تنها کشور ما بلکه کل دنیا در طی یه تحقیق و گوش دادن صحبت دوانشناسان خارج میفهمی ک اکثریت معتقدن ظاهر افراد انعکاس دهنده باطن اون هاست

و چیزی ک در ذهن میگنجه در رفتار ظاهر پوشش و مخصوصا گفتار نمایان میشه

البته قبول کردن این اصل به عهده خودتونه