2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من توی ماماسایت خوندم که بهترین زمان برای ازمایش ، ده روز بعد از تاخیر پریوده . چون گاهی لقاح ...

اگر تونستم تا اون موقع صبر کنم از خدامه که دیرتر برم😅ولی تلاشمو میکنم مرسی که جوابمو دادید

خدایا شکرت
انشالله عزیزم.درکت میکنم ولی دل بزن ب دریا برو که میدونم مثبته 

خیلی انتظار و بلاتکلیفی سخته تا هروقت تونستم تحمل میکنم بعدش ان شاء الله میرم آزمایش ان شاء الله که نا امید نشم

خدایا شکرت
انشالله عزیزم از ته دلت برا منم دعا کن که نابود میشم اگه منفی باشه.علايم خاصی نداری?

چشم عزیزم ان شاء الله هر دو بیایم جواب مثبتمونو بدیم.سینه هام درد ناک و سنگین شدن ،معده درد و نفخ و یه کوچولو کمر درد و بیحالی و گر گرفتگی و تشنگی زیاد و تکرر ادرار

خدایا شکرت
بله مثبته بعد از این همه بی بی چک مثبت. انشالا بارداری خوبی داشته باشی. برای منم از ته قلبت دعا کن ک ...

آخه خیلییی کمرنگه ولی دیده میشه از نزدیک ان شاء الله که همه منتظرا زود باردار بشن این چندوقت همش دعا کردم واسه همه که به مراد دلشون برسن

خدایا شکرت
آخه خیلییی کمرنگه ولی دیده میشه از نزدیک ان شاء الله که همه منتظرا زود باردار بشن این چندوقت همش دعا ...

حتی یه هاله خیلی کم هم مثبته عزیزم. هر چی پیش بره پررنگ تر میشه امتحان کن. ممنون بخاطر دعاهات 😍 انشالا خدا دل همه رو شاد کنه

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍