2821
2789
دوماهه اقدامم الانم پریودم 💔🙂

منم ماه دوم اقدام هستم برای بچه دوم.ماه قبل فقط دوبار رابطه محافظت نشده داشتیم اونم توی روزای تخمک‌گذاری .ولی حامله نشدم چهار روز هم زودتر پریود شدم.الان ک ماه دوم اقدامم هنوز اقدام نکردم منتظر روز تخمک‌گذاری هستیم

منم ماه دوم اقدام هستم برای بچه دوم.ماه قبل فقط دوبار رابطه محافظت نشده داشتیم اونم توی روزای تخمک‌گ ...

میگم حتما باید روز تخمک ذاری رابطه داشته باشیم؟!

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا برای پسرم ماه چهارم گرفت ولی دختره درجا گرفت

منم واسه بچه اول سه ماه طول کشید باردار شدم زیر سه ماه هم سقط شد.بعد از اولین پریود بعد از سقط حامله شدن ب دخترم الآنم دخترم سه سالشه

میگم حتما باید روز تخمک ذاری رابطه داشته باشیم؟!

من واسه دختر از روز پاکی تا دو سه روز قبل پریود رابطه داشتم همون ماه اول گرفت.حالا شوهرم میگه دومی پسر بشه فقط روز تخمک گذاری رابطه داریم

منم واسه بچه اول سه ماه طول کشید باردار شدم زیر سه ماه هم سقط شد.بعد از اولین پریود بعد از سقط حامله ...

خداحفظش کنه انشالله 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

من يك سال و نيم اقدام بودم..تنبلي داشتم البتهيه مدت اوابوست و پودراينوفوليك مصرف كردم و پياده روي كر ...

ماه قبل هم سرخود کلومیفن خوردم شبی یکی از روز سوم پریودی تا پنج روز.ولی خبری نشد

ماه قبل هم سرخود کلومیفن خوردم شبی یکی از روز سوم پریودی تا پنج روز.ولی خبری نشد

سرخود نخور اصلا كيست مياره

من امپول ازادسازي زدم همش تحت نظر بودم بازم كيست شد

بايد باهاش ازادسازي بزنيدبعد سونو

سرخود نخور اصلا كيست ميارهمن امپول ازادسازي زدم همش تحت نظر بودم بازم كيست شدبايد باهاش ازادسازي بزن ...

ن سونو رفتم ن آمپول زدم یواشکی می‌خوردم چون خیلی دو قلو دوست دارم ولی نشد