worldsucks مدیر استارتر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1073 عنوان بچه گربه 90 بازدید | 6 پست یه گربه ماده یه چندسالی بود میومد توزباله های کوچه غذامیخورد منم وقتایی که حامله بود وخیلی گرسنه بش غذامیدادم هرسالم بچه دارمیشد امسال زمین کناریمونا ساختن و اومد روپشت بوم و بچه هاشم باخودش آورداونام موندن روپشت بوم ما و ماهم جانداریم خیلی پشت بوم کوچیکی داریم و حیاطم نداریم واینکه خب چسبیدن به خونه ما ودیگه نمیرن هرسال که بچه دارمیشد همچین دردسری نداشتیم .وخب خرجشونم برای من بالاست ودیگه درمونده شدم .اگه ببرم بیرون رهاکنمم ازپس خودشون برنمیان .کسی هست که بتونه ببره حیاطش؟من اصفهانم .یا یه پارکی سراغ دارید که اذیت نشن ومردمم غذاببرن . 1403/05/31 | 13:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zy1377 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 9242 چ حوصله ای دارینا حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
worldsucks مدیر استارتر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1073 چ حوصله ای دارینا زیر همه تاپیکا همینامیگی؟یافقط واسه من اومدی؟یه مشکل بزرگیه واسه منی که نه جادارم نه پولدارم ونه بی وحدان کهوبندازمشون بیرون
zy1377 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 9242 زیر همه تاپیکا همینامیگی؟یافقط واسه من اومدی؟یه مشکل بزرگیه واسه منی که نه جادارم نه پولدارم ونه بی ... وا چقدر عصبی خواهر هرکاری صلاحته بکن😐😶 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
worldsucks مدیر استارتر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1073 وا چقدر عصبی خواهر هرکاری صلاحته بکن😐😶 کجای حرفم عصبیه؟خب وقتی نظری نداری ونظرت اینه که هرکاری صلاحمه بکنم اصلا کامنت نذار خب بله ادما ممکنه توشرایط خیلی وحشتناکی گیرافتاده باشن ممکنه زیربارمشکلات له شده باشن ممکنه دلشون پرازغم باشه