2777
2789
عنوان

دختره ی بی فرهنگ

136 بازدید | 7 پست

من ازدواج کردم عقدیم بعد امسال درسم تموم شده رفتم مدرسه دیپلمم بگیرم شهریوری ها امتحان داشتن نشسته بودم تا صدام زنن 

ی دختره ای با رفیق همسر من دوست بودن قبلا دوباره کات کرده رفته با یکی دیگه رفیقای همسر من کلا ای دختره توی رفیقا دور میزنه دست ب دست میشه چند ماه پیش اومد بد همسرمو گفت گفتم ب تو هیچ ربطی ندارع فکر آینده خدت بش 

بعد امروز دیدم اون افتاده درساشو اومده بود امتحان بده یهو مامانشو آورد جلو مادره خیلی سلیطه کلا مادر دختر خوب نیستن برگشت چقدر توهین کرد ب من مامانمم بود گفت خاک تو سرت دختر دادی به ای پسره مامانم هیچی نگفت حرص کرده بود من چون تو مدرسه بود احترام نگه داشتم و هیچی نگفتم بعد زنه برگشت گفت من نفرینت می کنم منم گفتم بکن وقتی دختر خدت خرابه من چیکار. کنم ک اومدی ب من چرتو پرت میگی هر کی نمی تونه زندگی منو ببینه کور بشه همین گفتم فقط و جا گذاشتم اومدم 

سه شنبه دوباره میخام برم مدرکم بگیرم چون امروز اعصابم خورد کرده بود نتونستم 

بنظرتون بهش بگم دختر خدش خرابه و نفرینی ک کرده بخوره ب خودش ؟

همسرم میگه میاد حسابشو میرسه نمیخام دردسر بشه آخه خیلی خراب و بد دهنن اونها 

بیخیال 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره بفکر زندگی خدت بش🦦

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

فقط همینو میدونم میخاد نامزدتو از چشمت بندازه خودش بره باهاش تمام

وای وای دختره می گفت داره بهت خیانت می کنه منم هیچی نگفتم 

واقعا چ فکریش می کنن زندگی دیگران خراب کنن 

مامانم میگه هیچی نگی بیشتر میسوزن تا بگی 

وای وای دختره می گفت داره بهت خیانت می کنه منم هیچی نگفتم واقعا چ فکریش می کنن زندگی دیگران خراب کنن ...

فقط بستگی ب نامزدت داره حواسش باشه

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

یه سوال خاص دست به دست میشه یعنی چی ؟یعنی ازشش سو استفاده می کنن؟ یا خودش تنوع طلب ،؟چون بین این دوتا زمین تا آسمون فرق ،دست به دست شدن یعنی اطرافیانش خراب پستن، تنوع طلب هرچند دست کمی نداره ولی این بار هردو بیمارن ، هرچند خودت ناراحت نکن خواهر خود منم با موارد این چنینی برخورد داشتم 6 قلم آرایش لباس باز آنچنانی  24 لش تو بغل یه پسر خاله زنک اسکل شایعه ساز نه تو عشق شوهری چرت و پرت پشت سرهم میگه دهاتی ج.نده عوض اینکه سرش تو کار خودش باشه خودش طرفدارش لاشی بازی هرزگی شایعه سازی هس دروغ دغل غیبت حقه گند بزنیم به اعصاب  مردم فقط فضولی گند بالا آوردن