2777
2789
عزیزم هیچ نگران نباش استرس هم نداشته باش . امیدت ب خداوند متعال باشه گلم ‌ . اگر پریودت عقب افتاده ب ...

پنج روز ب پریودم مونده و دوهفته پیش امپول زدم .. نمیدونم منفیه پس حتما دیگه 😓

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
اها ممنون 😓 پنج روز ب موعدم مونده و دو هفته از امپپلم میگذرهپس قطعا منفیه؟

خیلی زود زدی هنوز پنج روز مونده بذار از موعد بگذره بعد بزن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر پنج روز مونده صبر کن عزیزم هنوز زوده 

ایشالا هروقت موعودت شد و پریود نشدی ، دو روز بعدش بزن معلوم میشه

الان که مثبت هم باشه نشون نمیده

اگر پنج روز مونده صبر کن عزیزم هنوز زوده 

ایشالا هروقت موعودت شد و پریود نشدی ، دو روز بعدش بزن معلوم میشه

الان که مثبت هم باشه نشون نمیده

همینش گیجم کرده

اولش چه جوری بود؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

پنج روز ب پریودم مونده و دوهفته پیش امپول زدم .. نمیدونم منفیه پس حتما دیگه 😓

عزیزم هیچ وقت امیدت رو از دست نده انشالله خدا خودش کمک کنه بهت عزیزم . انسان ب امید زنده س . هنوز پنج روز مونده شاید دیر لقاح تشکیل شه و ب این خاطر بیبی چک منفی شده قرآن بخون  دلت آروم شه

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
اگر پنج روز مونده صبر کن عزیزم هنوز زوده ایشالا هروقت موعودت شد و پریود نشدی ، دو روز بعدش بزن معلوم ...

اخه امپول اینجوریه ک میگن دو هفته تو بدن میمونه .. یعنی میشه امیدوار بود

عزیزم هیچ وقت امیدت رو از دست نده انشالله خدا خودش کمک کنه بهت عزیزم . انسان ب امید زنده س . هنوز پن ...

ممنون از امیدواریت عزیزم .. ولی من نا امید شدم دیگع این ماهم خبری نیست انگار دوستمم امپول زد باهم زدیم اون هربار بی بی زد مثبت شد .. و امروزم بتا داده مثبت شده .. من قسمتم نیست این ماه انگار 😔

ممنون از امیدواریت عزیزم .. ولی من نا امید شدم دیگع این ماهم خبری نیست انگار دوستمم امپول زد باهم زد ...

عزیزم اینجوری نگو فقط باید قرآن بخونی و صلوات بفرستی و ب خدا وصل شی امتحان کن جوابشو میگیری مطمعن باش انشالله توم بتا میدی مثبت میشه بزودی 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
عزیزم اینجوری نگو فقط باید قرآن بخونی و صلوات بفرستی و ب خدا وصل شی امتحان کن جوابشو میگیری مطمعن با ...

انشالله خدا صدامو بشنوه این ماه 🙏