2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خطر ناک نیست.باید بعد پخت سوتشو دربیاری تا هوای داخلش کامل خارج بشه.بعد اون دسته ی بالاشو بچرخونی درش باز میشه.مامان من یه عمر از این مدل استفاده کرده.با اینکه زودپز جدید خریده ولی این دم دستشه

توش عدس نریزی ها

میره این سوپاپ هاش میگیره دیگه هوا عبور نمیکنه میترکه

حتما حتما بعد از پخت،قبل اینکه درش رو باز کنی اون دو تا سوپاپ بالاش رو با قاشق از زیرشون فشار بده که بیان بالاتر و هوای محفظه که خالی شد بعد بازش کن وگرنه درو که باز کردی بیچاره میشی

مامانم داره زیاد باهاش غذا درست کردم 

مثل بقیه زودپزاست،فقط وقتی شروع کرد به صدای عجیب دادن شعلشو کم کن ،آخر سرم قبل باز کردن پیستونشو با قاشق بده بالا تا بخار و صدای پیس کردنش تموم بشه بعد درشو باز کن،اگرم دیدی نمیتونی راحت درشو برداری یه تقه از زیر در بزن بهش باز میسه

مامانم داره زیاد باهاش غذا درست کردم مثل بقیه زودپزاست،فقط وقتی شروع کرد به صدای عجیب دادن شعلشو کم ...

عزیزم اون رو تا سوتک های یا همون پیستون ک میگی باید قبل باز کردن در زودپز کاملا درشون بیارم ؟؟

یا همون شل شون کنم ، کافیه؟

آخع شلش کردم، هواش خارج شد، هر کار میکنم سوتک هاش در نمیاد 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

میشه کمک کنید

sdaqw | 3 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز