2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیار

ژوان

پندار

والا

امیریل

نیک

جان

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
کیاراد هم قشنگه

دختر خالم اسم نینیشو گذاشته آیهان.

ب اینم فکر کن🥲😂

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره، بزرگ شدیم،نه؟:)) ‌‌ ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش! ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم، نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین... قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:))تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜
سلام عزیزم خوبی برام دعا کن امروز آخرین روزم هست

سلام

برات از ته قلبم بهترین رو میخوام

نترس همه چی بهتر تر میشه

قول میدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اسم پسر خودم آرسین

در زبان انگلیسی نیز تلفظ این اسم به شکل “ arsin " مرسوم است و ممکن است در برخی از کشورهای انگلیسی زبان به شکلهای دیگری نیز تلفظ شود.

صوت اسم آرسین بسیار زیبا میباشد و از این رو در هر زبانی از انگلیسی، فرانسوی تا آلمانی به طور کامل قابل هجی کردن است.

از نظر معنی میتوان این اسم را بسیار زیبا و خوش معنا توصیف کردمعنی اسم آرسین درفرهنگ لغتهای مختلف به صورت زیر آورده شده:

ریشه و منشأ اسم آرسین اغلب به زبانهای مختلف و فرهنگهای متنوع بازگشته است. این اسم اغلب درمناطقی ازجهانی چون ایران، ارمنستان و کشورهایی با تأثیر ارمنیان استفاده میشود.

این نام در زبان یونانی به معنی مردانه یا جسور ترجمه میشود و از نظر واژه شناسی با نام آرسین ارتباط دارد.

این نام در معانی مثبتی مانند شجاعت و قوت استفاده میشود.

نام آرسین به طور گسترده در فرهنگ مسیحی به ویژه در کلیسای ارمنی و کلیسای کاتولیک به عنوان نام مقدسی برای مردان استفاده میشود.

این نام اغلب به افراد مذهبی و کشیشان داده میشود.

در معنویت مسیحی نام آرسین به عنوان نام مقدسی برای مردان به خصوص کشیشان و رهبانان به کار میرود.

این نام معمولاً به افرادی که درخدمت کلیسا هستند، داده میشود.
مفهوم جسوری و شجاعت برای نام آرسین
به عنوان یک نام مردانه، آرسین به مفهوم جسوری، شجاعت و قدرت اشاره دارد و میتواند به افرادی داده شود که با شجاعت و جسوری شناخته میشوند.

معنای معنوی و دینی اسم آرسین
در معنویت مسیحی، نام آرسین به عنوان نام مقدس و مرتبط با معنویت و ایمان به کار میرود.

آرسین یعنی پسر اصیل آریایی

پسر دلاور و شجاع، 

پسری که از پدر و مادر اصیل دنیا اومده

همچو اشک

همچو آتش

قهرمان

هستی مرد

نیرومند، ازاد، رها، جنگجو، 

مبارز در راه خدا

پاک دامن، مقدس، خالص و ناب