2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز ارامش روح میاره 

عبادت خالق هست 

و ی چنتا فواید دیگ برا روح و جسم داره 

و اینم یادتون باشه هرکس ک نماز میخونه دلیل بر این نیس ک قطعا ادم خوبی هس 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
چیکا کنم لیاقت ندارم ادم نیستم من

اصلاااا این حرفا نزننن مطمئن باش تو لیاقتت بیشتر از اون چیزیه که فکرشو میکنی ولی اینم بدون فقط تو نیسی که نماز نمیخونی یکم تمرین کنی باور کن برات عادت میشه دیگه میخونی اصلا بدون نماز نمیتونی

کارما میکنه مادرتو ستایش((:

🦋20 سال عبادت میکنی، نماز، روزه...

پس چرا قرص اعصاب میخوری؟؟

نتیجه عبادت کردن خدا، آرامش و شادیِ 

پس اگر شاد و آرام نیستی

بگرد ببین آیا واقعا خدا رو عبادت میکردی؟؟ 

آیا خدای تو همون خدایی هست که بی نهایت مهربان و بخشنده است 

همون خدایی که بی نهایت قدرت و معجزه در دستانش هست

اصلا میتونی به این خدا اعتماد کنی؟؟ 

✅اگر نمیتونی 

پس باید توحید و خداشناسیت رو تقویت کنی . 

#پای_درس_استادمحمدشجاعی

#اسرار_الهی_آرامش 🦋👇

┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•

Join🔜 @mohandesi_fekr1

🌺🌿🌺🌿

🌺🌿﷽🌺🌿

✅اسرار وضو 

✍آیت الله جوادی آملی: معنای وضو گرفتن - شستن صورت و دست‏ها و مسح سر و پاها در وضو، رازی دارد: 

🦋شستن صورت در وضو یعنی خدایا هر گناهی که با این صورت انجام دادم آن را شست‏و شو می‏کنم که با صورت پاک به جانب تو عبادت کنم و با پیشانی پاک سر بر خاک بگذارم . 

🦋شستن دست‏ها در وضو یعنی خدایا از گناه دست‏شستم، و گناهانی را که با دستم مرتکب شده‏ام، دستم را تطهیر می‏کنم . 

🦋مسح سر در وضو یعنی خدایا از هر خیال باطل و هوس خام که در سر پرورانده‏ام سرم را تطهیر می‏کنم و آن خیال‏های باطل را از سر به دور می‏اندازم . 

🦋مسح پا یعنی خدایا من از جای بد رفتن پا می‏کشم و این پا را از هر گناهی که با آن انجام داده‏ام تطهیر می‏کنم . . 

این گوشه‏ ای از اسرار وضو گرفتن است . اگر ما می‏بینیم از نماز و عبادت لذت نمی‏بریم برای آن است که به این اسرار آشنا نیستیم . آنها که از عبادت لذت می‏برند چیزی را به این عبادت تبدیل و تعویض نمی‏کنند

#پاکسازی_روح 

#اسرار‌الهی‌آرامش 🦋👇

┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•

Join🔜 @mohandesi_fekr1

🌺🌿🌺🌿