2777
2789
اگر نامزدی طولانی باشه باید بریزه اما اگر یک دوماهه بنظرم زشته بذارید بعد عقد ولی وقتی باهاش بیرون م ...

ماها که رسم داریم فاصله نامزدی تا عقد حدو ۵ ۶ ماه بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر آدمی خودش مسئول زندگیشه زن و شوهر هر کدوم باید مستقل باشن و دستشون تو جیب خودشون باشه برا خودشون و بچشون خرج کنن اگع نتونستن بیشتر خرج کنن شغل بهتری اگه نشد سوهر بیستر برای خونه خرج کنه 

دو ماهه عقد کردیم ولی تا حالا حرفشم نزده حتی نه شارژ نه نت هیچی فقط تنها کاری که کرده 7 تومن خرج دند ...

هرچی خاستی بخری بهش بگو پول برام بزن اسنجوری پیش بری خسیس بار میاد

چراا اينجا بعضيا از ارزوهاشون ميگن؟عقده دارن ياچي؟يه عددايي ميگن كه فكركنم توعمرشون انقدر پول يجا ند ...

تاپیک اخر منو بخون 🙃

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792