2777
2789
وقتی رفتی بیرون الکی بهش بگو میخوام یچیزی بگیرم پولم کم اومده میتونی بزنی برام .

وقتی بگم چیزی نیاز دارم خودش میخره البته چیز زیادی ازش نخواستم تا حالا ولی اینطوری دوست ندارم میخوام بگم ماهانه یه مبلغی بریز نمیدونم چطوری بگم روم نمیشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد عقدم نمیزنه والا موندم چطوری ازش بخوام

رک بگو

هربار رفتین بیرون یه چیزی بخواه حتی شده ارزون.

باید بدوه زن خرج داره وگرنه بعد ازدواج اصلا نه خرج میکنه واست نه پول بهت میده.و میگه از اول اینطور نبودی.

پول خواستی زنگ بزن بگو لازم دارم اینقد داری بزنی.

چند بار اینجور بگو.

بعدشم دیگه نگو داری یا نداری بگو اینقد میخوام.

پر از خیال🙂‍↔️
وقتی بگم چیزی نیاز دارم خودش میخره البته چیز زیادی ازش نخواستم تا حالا ولی اینطوری دوست ندارم میخوام ...

منم روم نمیشد .

مثلا میخاستم ازش بگیرم میگفتم میخام برم فلان کارو انجام بدم . مثلا میگفتم میخام برم تاتو بزنم  میگفت چقد میشه میگفتم فلان قیمت  بعد  خودش میگفت شماره کارتت بدع خودم میزنم برات و فلان .

توهم بگو میخامم برم کاشت بززم یا رنگ کنم ببین میگه چی .

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.
رک بگوهربار رفتین بیرون یه چیزی بخواه حتی شده ارزون.باید بدوه زن خرج داره وگرنه بعد ازدواج اصلا نه خ ...

بنظرت بگم ماهانه یه مبلغی برام بزن زشت نیست ؟ 

دو ماهه عقدم ولی میخواست بده میداد دیگه حتی گفتم رفتم آرایشگاه گفت چقدر شد گفتم اصلا به روشم نیاورد نمیدونم چرا پرسید 

بنظرت بگم ماهانه یه مبلغی برام بزن زشت نیست ؟ دو ماهه عقدم ولی میخواست بده میداد دیگه حتی گفتم رفتم ...

ببخشیدا ولی خیلی بیشعوره زن گرفته خرجم نمیکنه

البته الان عقدیمقبل عفد هفته ای ۳ میلیون چون خرجم زیاده😁الان هم ک بعد عقد خرجم بیشتر شده هفته ای ۸ ...

انقد از این کلمه خرجم زیاده بدم میااااد والا همه خرج دارن مهم اینکه پول باشه یا نه!

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

منم روم نمیشد .مثلا میخاستم ازش بگیرم میگفتم میخام برم فلان کارو انجام بدم . مثلا میگفتم میخام برم ت ...

اتفاقا دو بار گفتم آرایشگاه میرم یه بار گفت هر چقدر شد بهم بگو بعد گفتم ولی هی تعارف کردم گفتم نمیخوام اونم دیگه نزد یه بارم واسه کاشت ناخن رفتم اون موقع دیگه به روی خودش نیاورد