2777
2789
عنوان

فرهنگیان

571 بازدید | 52 پست

مردود شدم و خیلی ناراحتم ،خیلی سختی کشیدم ،نشد که بشه 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

اونایی که قبول شدید بیاید ترازمصاحبه  و منبع درسیتون رو بگید لطفا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

کنکوری‌های قشنگم...

میلیون ها آدم تا حالا جای شما بودن،گذرون این مرحله رو ،سختی شو، استرشو ولی الان حتماسر یه کاری مشغولن،عاشق شدن، ازدواج کردن، مسیر زندگیشون به طرز عجیبی بار ها تغییر کرده و هر کدوم به نحوی دارن زندگی میکنن..

هیچکدومشون بعد از کنکور بیچاره نشده، هیچکدومشون به خاطر نمره و تراز کنکور نمرده، شما اولین نفر نیستین و آخرین نفر نیستید..خیلی از آدما توی رشته ی که تحصیل کردن کار نمیکنن،خیلی هاشون از دانشگاهای خوب انصراف دادن..خیلیاشون دانشگاه نمیرن و آدمایی موفقین! شما بهترین خودتون هستین نگران این نباشید که چی میشه!شما خوبید، کافی هستید،بینظرید و مثل شما حتی یه دونه هم نیست ازتون فقط یه دونه با یه استعداد خاص ساخته شده!پس یادتون نره کنکور ملاکی برای ارزش گذاری شما نیست! موفقیت خودِ شمایید، آرامشتون، اعتماد به نفستون و تموم برنامه های که فارغ از کنکور برای زندگیتون دارید!

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری ناراحت باشیمنم پارسال همینطوری بودم نشدم...اما مطمئن باش خدا یچیز بهتر یجایی میزازه سر راهتف ...

شما قبول شدید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کنکور تیر رو دادی؟رشته های دیگه رو بزن روی فرهنگیان استپ نکن

نه ندادم فقط فرهنگیان میخواستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ترازت چند شد عیب نداره هفته بعد انتخاب رشته کن فرهنگیان اونقدرم که فکر میکنی خوب نبست

تراز مصاحبم خیلی کم دادن‌

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من قبول نشدم تراز مصاحبه مو داده بود ۶۰۰۰😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
شما قبول شدید

نه من پارسال نشدم رشتم تجربی بود 

امسال واسه یچزی بهتر خوندم دیگه هدفم فرهنگیان نبود، پزشکیه

ولی انقد نا امید شدم پارسال انقد گریه کردم با خدا قهر کردم و اخه خیلب تلاش کردم واسش....

بعد امسال فهمیدم اگرر اونجا نشد خدا یچیز بهتر واسم در نظر داشته

که روزی هزار بار میگم خوب شد قبول نشدم پارسال

شماهم نا امید نشو و تلاش کن مطمئن باش یچیز بهتر در انتظارته دور یا زود بهش میرسی

موفق باشی💋🫂💖

دانشجوی پزشکی🌿💕

من قبول نشدم تراز مصاحبه مو داده بود ۶۰۰۰😂

ب من 6500

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792