2789

نمیخونم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نماز خون نیستم

میرکت، پستانداری کوچک و گوشتخوار است که در تیره خدنگ قرار دارد. با این همه میرکت‌ها در زمین‌های خشک و مراتع آفریقا و نه در باتلاق‌ها زندگی می‌کنند. آن‌ها هنگامی که بخواهند اطراف خود را برای در امان ماندن از شکارچیان در نظر بگیرند، به طرز قابل توجهی روی دو پای خود می‌ایستند و این از ویژگی‌های معروف میرکت‌ها است.

انگیزه ی من تشکره  

خودم یه سلام به کسی میکنم اگه جوابمو نده دیگه سلام نمیکنم و به دل میگیرم

یا اگه کسی رو صدا بزنم و جوابمو نده خیلی عصبانی و ناراحت میشم

خدا که این همه نعمت داده دیگه جای خود... روزی ۵ بار هم با عشق صدام میزنه و نا امید نمیشه...

زشته نخونم. روم نمیشه

اگر اعتقاد داشته باشی بهت آرامش میده مخصوصا اگر دوران سختی رو داری پشت سر میزاری ، این دیگه به اعتقاد خودت بستگی داره. 

من اعتقاد دارم و باینکه استرس شدیدی دارم تو روزای سخت زندگیم دارم با استرسم کنار میام و خوب میشم. 

نماز آرامش هست وبس.اگرنمازم از اول وقت دوربشه ناراحت میشم.نماز اول وقت اصلا یه چیزه دیگه هست.حیفه تجربه نکنید.دلم میخا نمازام رادرمسجدبخانم کاش خدا یه خونه نزدیک مسجدبهم میداد