2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بهم خوش گذشت 

درسته ترم یک یهو همه اکیپ میشن 

یه اکیپ کلا نابود شد 

یکیش این عاشق اون یکی شد مسخره بازی شد 

از بین 12نفر 

4نفر موندیم تا اخر دانشگاه و هنوزم که سال هاست میگذره دوستیم 

اما در کل واقعا هیچی نیست😂فقط به تجربت کمک میکنه 

همه بچه هستن واقعا و رو اعصاب 

درس ها سخت تر 

استادا براشون خیلی چیزا مهم نیست 

دغدغه میره بالا 

ادماش خیلی دورو هستن و...

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه محیط که دوستای ترم اول و دومتو بری بالاتر اصلا نمیشناسی چون دعوا میشه و کات میکنی

یع محیط بشدت حرف در بیار و خاله زنک که فقط دنبال حرف دراوردن درباره یه نفرن

یه محیط که پر از پسرای علاف و دختر بازه و شاید تعداد انگشت شمار از بین کلی ادم،دنبال کار و زندگیشون باشن واقعا😂

بستگی داره کدوم دانشگاه 

اما خب اگه هم اتاقی های پایه داشته باشی 

تا سه شب بزن و بکوب و رقص 

فیلم دیدن ساعت۲

غذا باهم درست کردن 

بازی های گروهی و دوست پسر داشتن بعضیا 😂🥴

و... 

کم کم مثل یه خونواده میشین 

اما خب حداقل دوترم باید بگذره نمیشه یه دفعه به همه اعتماد کرد به هر حال هرکسی از یه خونواده و فرهنگ مجزایی اومده و یکسری عادت ها داره 

یکی مذهبیه ، یکی وسواسی و...

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

یه سوال بپرسم تراز۸۸۵۰منطقه ۳

پزشکی تعهد یا دارو آزاد یا فیزیو پردیس هرجایی یا بینایی پردیس هرجایی میاره؟(جز زاهدان )

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

من بهم خوش گذشت واقعا حداقل اولاش

دانشگاه آدمو بزرگ میکنه از همه لحاظ تیپ شخصیت اخلاق آدم و ارتقا میده من به شخصه حس میکنم اگه دانشجو و خوابگاهی نمی‌شدم هیچ وقت انقدر نسبت به خیلی چیزا قوی نمیشدم😊