2777
2789
عنوان

کسب درامد

79 بازدید | 10 پست

سلام دخترا خوبین یه راهنمایی میخوام

من  می‌خوام آنلاین شاپ بزنم ولی نمیدونم چه محصولی بفروشم به نظرتون کدومش بهتره 

اکسسوری 

تیشرت و کراپ و بادی 

اگر خودتون پیشنهادی دارید بگید ممنون میشم

اکسسوری 

لوارم تحریرم خوبه

لوارم ارایشم میشه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

اولی بهتره چون تو حوزه پوشاک قیمتا خیلیییی رقابتیه یه جوری که تو از40تومن پیدا میکنی (کار به جنسش ندارم) حالا وقتی میخوای یه کار باکیفیت200/300تومنی بزاری خودت فک کن هر چقدم اوکی باشه بازم خیلی فرق داره

در عوض اکسسوری و عطر(پیشنهادی) میترکونه چون مناسب هر سلیقه‌ایه با هر بودجه ای اوکی میشه برا مناسبتا عالیه خیلی بیشتر میتونی تبلیغ کنی و..... حتی قیمت های همشون هم حدودا یکیه نهایت20تومن فرق داره پس رو سودت هم تاثیر زیادی نداره

دستم خسته شد🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اول نظرم رو اکسسوری بود ولی نگرانم خوب پیش نره و کارم نگیره🥺

تبلیغ بزنی کلرت میگیره

یه کار دیگم میتونی بکنی

یه کانال بخری

مثلا یه کانالی ک حالا طرف میخواد بفروشه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

مرسی از راهنماییت

خواهش میکنم

به نظرت لوازم تحریر چطوره؟

لوازم تحریر هم خوبه به شرطی که فانتزی باشه و فن بیانت عالی باشه تو تبلیغات و کپشن محصولت بتونی مشتری رو مجاب کنی که اره این مثلا پلنر منظمت میکنه یا مثلا دفتر اهداف خودش یه انگیزست و اینجوری مخاطبت فقط شامل بچه مدرسه‌ای ها نمیشه و حتی خانم های بزرگسال هم مشتریت میشن. 

درکل برای آنلاین شاپ حالا تو هر حوزه باید کنار فروش یه چیز دیگه هم ارائه کنی تا مخاطب قبول کنه که خرید از تو یا حتی دنبال کردن کانال یا پیجت حتی بدون اینکه بخره براش سودمنده. برای اینکار میتونی مثلا جایزه بزاری که از فلان پست جایزه داره یا تو استوری هات مرتبط با کارت اموزش بزاری مثلا برا اکسسوری نحوه نگه داری، تمیز کردن، ست کردنش و.  .. 

خواستی بگو بیشتر توضیح بدم ❤