2777
2789
عنوان

از پدرم بدم میاد

239 بازدید | 12 پست

از پدرم بدم میاد متاسفانه من بچه اخرم واسه بچه اول و دومش کلی کارا کرده براشون سن 19 سالگی گوشی و لبتاپ خریده هر سال مسافرت میرفتن 

و الان که من 18 سالمه هیچکار برام نمیکنه حتی بانک نمیبره کارامو اوکی کنم وقتیم میبرتم ابروم میبره تو بانک بلند بلند گف میزنه یا باهام تند حرف میزنه اصلا منو نمیبرن بیرون خسته شدم تو این خونه یک ازمایش نمیبره منو میگه مگه مردین ک انهمه ازمایش میدین فقط باید بشینه خونه کاراشو بکنه غذاشو بخوری همش اخبار ببینه خواهرم که ازدواج کرده و تهرانه برادرمم شرکت کار میکنه و شبا خسته میاد خونه 

باز مامانم بهتره اما هیچی به بابام نمیگه 

سر هذ موضوعی دخالت میکنع بابام حتی وقتی میخام محلش نزارمم تو. کارام دخالت میکنه تو. تصمیمام دخالت میکنه خیلی کاراش رو مخمه اما جلو بقیه افراد بیرون عین ترسو ها مامانم مندازه جلو خودش هیچی حالیس نیست اما فقط زر مفت میززنه واقعا ازش بدم میاد خیلی خیلی ازش بدم میاد نمیدونم چه غلطی کنم دیگه روانی شدم 💔😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه از بی‌توجهی پدرتون ناراحتین کاملا قابل درکه

البته شما بچه نیستی خیلی از کارهاتو خودت میتونی انجام بدی واسه این میگم که حتما نیاز به حضور پدرت نیست اگه اذیت میشی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خودت برو بیرون بچه نیستی دیگه

اتفاقا یکی مشکلاتمم اینه نمیزارن برم بیرون مگرنه الان خیلی راحت تر بودم 😑

رانندگی که بلد نیستم کار هم ک ندارم تازه کنکورم دادم نشستم تا نتایح بیاد 

پیاده هم نمیزارن برم تنها من چه غلطی کنم پس 

اینکه از بی‌توجهی پدرتون ناراحتین کاملا قابل درکهالبته شما بچه نیستی خیلی از کارهاتو خودت میتونی انج ...

این بی توجهی از بچگی بوده هیچوقت بچگی نبوده ک بابام منو ببره کلاس یا جایی همه رو والدین بودن و من همیشه تنها بودم بیرونم خیلی کم میبرن واقعا بچه های مردم خیلی پرتوقعن منم که انقدر کم توقع انگاذ نه انگار همین عموم کلی به بچه هاس میرسه و بابا منم باید منو جلو اونا خراب کنه بشینه بخنده 

اتفاقا یکی مشکلاتمم اینه نمیزارن برم بیرون مگرنه الان خیلی راحت تر بودم 😑رانندگی که بلد نیستم کار ه ...

ان شاءالله دانشگاه قبول میشی 

بیرون بری خیلی از مشکلاتت حل میشه

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
این بی توجهی از بچگی بوده هیچوقت بچگی نبوده ک بابام منو ببره کلاس یا جایی همه رو والدین بودن و من هم ...

درکت می‌کنم منم تجربه‌اش کردم میتونم متوجه شم چقدر اذیت کننده‌اس

ولی حالا که اینجوری شده چه میشه کرد

به جاش خودت برو بیرون خوش بگذرون تفریح کن به کارهات برس تو حقته خوشحال باشی حالا اونا توجه نمیکنن خودت نذار همش تو حس بد بمونی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
درکت می‌کنم منم تجربه‌اش کردم میتونم متوجه شم چقدر اذیت کننده‌اسولی حالا که اینجوری شده چه میشه کردب ...

نمیتونم برم بیرون نمیزارن 

کار هم ندارم 

ماشین هم بلد نیستم ببرم 

نمیتونم برم بیرون نمیزارن کار هم ندارم ماشین هم بلد نیستم ببرم

مامانت چی؟ یا خواهر و بردارهات اونا باهات نمیان بیرون؟

یا دوستی آشنایی کسی که بذارن باهاش بری؟

مامانت چی؟ یا خواهر و بردارهات اونا باهات نمیان بیرون؟یا دوستی آشنایی کسی که بذارن باهاش بری؟

میگم که بچه اخریم مامانم سنش بالا هست زیاد باهام نمیاد بیرون ولی بازم صبا میبرتم پیاده روی 

خواهرم که شهر خودمون نیست 

برادرمم سرش شلوغه یا دنبال باشگاه رفتم یا سرکار یا میره پیش دوستاش 

فقط من اینجا بدبختم انگار همه راضین