2777
2789
عنوان

مامانها

182 بازدید | 14 پست

پسر من امروز جشن آب بازی تومدرسه دارن چند تا استخر هست گفتن بچه ها اگر دوست دارن تفنگ آب پاش و حباب ساز اینا بیارن 

حالا صبح رفت مدرسه و تفنگ اینا نداشت ببره به نظرتون براش برم الان سریع بخرم ببرم یا بذارم یاد بگیره ممکنه خیلی وقتها یک چیزی که دوست داریم فراهم نباشه ؟!

خودم احساساتی میگم برم بگیرم اما منطقم میگه بذار یاد بگیره دنیا همیشه بر وقف مراد نمیچرخه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بگیر عزیزم 

اونجا همه دارن گناه دارن 

ی چیزی نیست ک بگی حالا یکی داره نباید بگه منم داشته باشم ک

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

تفنگ اب پاش به نظرم بخرید 

چون اونجا همه بچه ها هستن و حال میده بازی کنن اینجوری 

چیزی نیست که بشینه به خاطرش ناراحت بشه 

بخرید حتما

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم تو یه سری جاهای دیگه بهش یاد بده دنیا همیشه بر وفق مراد نمی‌چرخه

احتمالا اکثر بچه‌ها دارن شاید حسرتش تو ذهنش بمونه 

من یادمه ابتدایی بودم تو یه جشنی مامانم پول نداد شرکت کنم هنوز که هنوزه تو ذهنمه چقدر ناراحت بودم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بگیر عزیزم اونجا همه دارن گناه دارن ی چیزی نیست ک بگی حالا یکی داره نباید بگه منم داشته باشم ک

صبح خواست بره گفتم برم بگیرم گفت نه دلم میخواد بپرم تو آب کلا علاقه ای به هیچ مدل تفنگ نداره ولی دل خودم راضی نمیشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یک زنگ بزن به مدرسه بگو اسباب لازمه بازی فعلا فراهم نبود اما میتونم برم بگیرم براش بیارم 

الان شرایط بچه ها چطوره اونا چیا  به همراه دارند همه ابپاش و .... دارند بپرس ببین وضعیت چطوره 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
یک زنگ بزن به مدرسه بگو اسباب لازمه بازی فعلا فراهم نبود اما میتونم برم بگیرم براش بیارم الان شرایط ...

ساعت ۱۱ هست جشن کلاس داشتن رفت مدرسه خودش عاشق آب بازی بیشتر چون پارسال هم داشتن فقط تو استخر بود 

ساعت ۱۱ هست جشن کلاس داشتن رفت مدرسه خودش عاشق آب بازی بیشتر چون پارسال هم داشتن فقط تو استخر بود

اگر وقت هست و پول داری که برو بگیر واسش اگر نه که دیگه بیخیال بذار دفعات بعد 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
صبح خواست بره گفتم برم بگیرم گفت نه دلم میخواد بپرم تو آب کلا علاقه ای به هیچ مدل تفنگ نداره ولی دل ...

خب ۷ودش نخاسته دیگه

حالا اگه بازم دلت طاقت نمیاد برو یسر پیشش بهش بگو اگه دوس داری برم بخرم 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
اگر وقت هست و پول داری که برو بگیر واسش اگر نه که دیگه بیخیال بذار دفعات بعد

نه بحث پول اینا نیست فقط یک کم هم شیطونه میدونم بگیرم بعد تو خونه همش میخواد بزنه بهمون و 😄😄😄

نه بحث پول اینا نیست فقط یک کم هم شیطونه میدونم بگیرم بعد تو خونه همش میخواد بزنه بهمون و 😄😄😄

ای جوجه 😍

ای جوجه 😍

خیلی هم جوجه است جوجه خروس😄😄😄

خیلی هم جوجه است جوجه خروس😄😄😄

خدا حفظش کنه واستون 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز