2777
2789
عنوان

اسم شوینده بگین

89 بازدید | 18 پست

شوینده میخام عرق  زیر بغل بشوره تمیز  دیگه لباس بو نده 

زیاد عرق میکنم چیکار کنم عرق نکنم؟  

کسی گروه اشپزی یا خانومانه داره بفرسته برام

راهی برا ریزش مو و شوره سر بگین

یه کرم پودر  یا پنکیک بگین  صورت قشنگ کنه جوش لک معلوم‌نکنه

موفق باشی 

وقتی دوش میگیری لوسیون بدن رو ب زیر بغلت هم بزن بعدش رروش بادی اسلش بزن اینجوری دیر تر عرق میکنه

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

سافتلن رنگ بنفشش عالیهههههه

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا ریزش مو ازمایش بده اول ازمایش زینک اگ بالا نبود

قرص یونی زینک بخر عالیه

میشه اسم بگین :)

لوسیون بدن وازلین خیلی خوبه فقط اصلشوبگیر 

بادی اسلش ک بوش بمونه کالیستای زردد

مام بزناگه میخای آشپزی یاد بگیری پاپیونواسه ریزش مو نذار موهات چرب بشه و از دمکرده بو مادران بزن به ...

گارنیر واقعا میپیوشونه یعنی عالیه ؟؟؟

چ نوع مامی خوبه؟

بو مادران چجوریه گیاه؟از کجا تهیه کنم

موفق باشی 
لوسیون بدن وازلین خیلی خوبه فقط اصلشوبگیر بادی اسلش ک بوش بمونه کالیستای زردد

داروخونه بگیرم؟ برم بگم لوسیون بدن وازلین میخام؟

اسم بادی اسلش کالیستای ؟ درسته؟

موفق باشی 

برای داخل حمام شاورژل ویکتوریا سکرت یا شامپو بدن بادی شاپ ‌ . نمک بدن هم تو بدی تعریق تاثیر داره استفاده کن

بعد از حمام میتونی کرم ضد تعریق کلیون بزنی جلوی تعریق زیاد و بوی بد رو میگیره 

برای لباساتو هم خوشبو کننده لنور استفاده کن

مام آسپیرین یا رایت گارد یا امبرلا بزن لوسیون و بادی اسپلش ویکتوریا میتونی بزنی که ماندگاریش هم بالاست بدی خوبی داره .

اسپری ضد تعریق داو یا رکسونا هم میتونی استفاده کنی 

کرم پودر میبلین و لورال مناسبه .

پنکک شیگلم خیلی خوبه کاور خیلی خفنی نداره ولی عالیه .

برای موهات هم بیوتین و زینک و جوشانده رزماری

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

گارنیر واقعا میپیوشونه یعنی عالیه ؟؟؟چ نوع مامی خوبه؟بو مادران چجوریه گیاه؟از کجا تهیه کنم

آره فقط باید اصل باشه

راستش مام رو خودم تایلامی و سوپکس میزنم خوبه راضیم

بله گیاهه از عطاری بگیر

برای داخل حمام شاورژل ویکتوریا سکرت یا شامپو بدن بادی شاپ ‌ . نمک بدن هم تو بدی تعریق تاثیر داره است ...

کرم کلیون وقتی عرق کنم نمیسوزونه ؟

داو یا رکسونا نمیسوزونه؟

موفق باشی 
کرم کلیون وقتی عرق کنم نمیسوزونه ؟داو یا رکسونا نمیسوزونه؟

نه چرا سوزش؟ هیچی نمیشه فقط بعد از حمام بزن .

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

داروخونه بگیرم؟ برم بگم لوسیون بدن وازلین میخام؟اسم بادی اسلش کالیستای ؟ درسته؟

کالیستا

اره اره

اگ داروخانه نداشت از ارایشیای معتبر بگیر

آره فقط باید اصل باشهراستش مام رو خودم تایلامی و سوپکس میزنم خوبه راضیمبله گیاهه از عطاری بگیر

یه سوال هم دارم ببخشید البته وقتی با ژیلت بیکنیم میزنم  بعد یکساعت همجای پوستم میخاره   راهی ندارین ک اینطور نشم پماد چیزی :)

موفق باشی