2777
2789

واقعا هاله داره انگار و زیر ی دقیقه افتاد چون ۵ روز مونده به پریودی زدم ممکنه هورمون ها کم باشه که هاله انداخت؟

۲ روز لکه بینی خیلی کمی داشته که اول رنگ قرمز و بعد رنگ صورتی مانند ترشحاتم اومد

بچه ها خوشحالم یعنی میشه منم مامان شده باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه برا رسیدن به حاجتم برام دو تا صلوات بفرستین زندگیم داره نابود میشه😭😭😭عزیز ترین فرد زندگیم رو ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

هاله معمولا مثبته ولی تا آزمایش ندادی به کسی نگو ان شاالله که مامان شدی این حالو واسه همه ی دخترا وخ ...

هنوز ۱۰ روز مونده به پریودی تا امروز به مدت ۵ روز من دلپیچه و اسهال و نفخ دارم و دو روز پیش هم لکه بینی داشتم که میگن روز ۲۴ سیکل لکه لانه گزینی هست خیلی امید دارم

هنوز ۱۰ روز مونده به پریودی تا امروز به مدت ۵ روز من دلپیچه و اسهال و نفخ دارم و دو روز پیش هم لکه ب ...

می دونم ذوق داریا ولی صبر کن یه هفته بعد از موعدت بی بی چک امتحان کن 

اینقدر زود معلوم نمیشه 

به هر حال امید وارم بهترین اتفاق برات بیفته 

هنوز ۱۰ روز مونده به پریودی تا امروز به مدت ۵ روز من دلپیچه و اسهال و نفخ دارم و دو روز پیش هم لکه ب ...

عکس بیبیت نیومده یا من نمیدونم کجا باید ببینم؟

سیکلت چندروزس؟ امروز چندم سیکلته؟ چند روز از آمپول آزادسازیت میگذره؟

عکس بیبیت نیومده یا من نمیدونم کجا باید ببینم؟سیکلت چندروزس؟ امروز چندم سیکلته؟ چند روز از آمپول آزا ...

الان که خشک شده میبینم ی خط صاف هستش یعنی نیست با این علائم

2790
2778
2791
2779
2792