2777
2789
عنوان

مربوط به تاپیک پرستاران

267 بازدید | 23 پست

من سه چهار بار خودم چهار بار همسرم ویک بار بچم تو بیمارستان بستری شدیم 

شده از طرف پرستارا بی مهری ببینم ولی بیشترشون مثل فرشته ان 

سر پسرم که بستری بود خیلی گریه میکردم یه پرستار کم سن وسالم بود اومد دلداریم داد واقعا آب رو آتیش بود 

هنوزم یادم میفته چقدر مهربون بود 

چرا بعضی ها انقدر بی ادبن؟

خودم  قبلا  کار میکردم،الان  بخاطر بچه هام   کار نمیکنم..‌. بارها  بستری بودم و  عنوان نکردم،کلا از پارتی بازی متتفرم...با اینحال   بغیر از رسیدگی و      رفتار فوق العاده مهربون و دلسوز چیزی ندیدم. بیمارستان دولتی بوده...

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من دوسال پرستاری خوندم ول کردم دیدم واقعا اون حقوقی که بهشون میدن به سختی و استرسش نمی ارزه نه عید داری نه تعطیلات درست حسابی. خودمم چندبار بیمارستان رفتم شده بی ادبی کنم ولی نمیشه رو این چشم بست که واقعا حق دارن اعتراض کنن. 

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دوسال پرستاری خوندم ول کردم دیدم واقعا اون حقوقی که بهشون میدن به سختی و استرسش نمی ارزه نه عید د ...

آره واقعا کارشون سخته 

ولی من به این فکر میکنم که اونم آدمه pmsداره 

مشکل خانوادگی داره 

هزار تا مساله پیش میاد 

پرستارای عزیز شمام به این فکر کنید که بیمار الان جز خدا کسی جز شما نداره درد داره 

هرکی هرکاری میکنه پولشو میگیره شغلشو مسیرشو خودش انتخاب کرده

پولشونم از جیب ما نمیدن، شغلشونم جزو خدمات هست باید محترم برخورد کنیم 

من خودم پرستار عصبانی دیدم؛ ولی بد رفتار نکردن

اونام خستن، واسه همون اکثرا عصبانی صحبت میکنن

برمیگرده به ذات اون آدم به نظرم. همه پرستاران خوش ذات نیستن. منم یادم نمیره وقتی بچه دو‌ماهمم بستری بود دنبال این بودم که یه اتاق بستری بشه که بچه کمتر یا تک نفره باشه بعد یه پرستار بود که پسر خودش رو تو یه اتاق تک نفره بستری کرده بود این در حالی بود که پسرش نزدیک دوازده سیزده ساله بود. به من می‌گفت خانم به من مربوط نیست اتاق نداریم و فلان. بعد بهمون گفت تو مراقب بچت نبودی آوردی اینجا میخواستی نیاری که بستری بشه. به حدی از جمله مراقب بچت نبودی دلم شکست که حد نداشت هیچی جوابش ندادم. اما تو دلم گفتم آدم کثیف بد ذات تو خودت بچه نره غولت اگه مراقبش بودی مریض نمیشد که همون شب  بیاریش تو اتاق تک نفره بستریش کنی بعد به من بگی اتاق نداریم به من چه میخواستی مراقب بچت باشی. 

خودم قبلا کار میکردم،الان بخاطر بچه هام کار نمیکنم..‌. بارها بستری بودم و عنوان نکردم،کلا از ...

بعضی وقتا خسته ان حوصله ندارن میشه دیگه 

منم همسرم دولتی بستری بود آقایون که واقعا خوب رسیدگی میکردن 

خانوما هم یکی شون خیلی خوب بودن 

برمیگرده به ذات اون آدم به نظرم. همه پرستاران خوش ذات نیستن. منم یادم نمیره وقتی بچه دو‌ماهمم بستری ...

میفهمم این جمله چقدر سنگینه 

از مادر که به بچش مهربون تر آخه؟

بعضی ها بد حرف زدن فقط بلدن 

برمیگرده به ذات اون آدم به نظرم. همه پرستاران خوش ذات نیستن. منم یادم نمیره وقتی بچه دو‌ماهمم بستری ...

من   برای  زایمان ،بیمارستان دولتی،قسمت وی آی پی،اتاق تک تخته  گرفتم و پولشو دادم،و اتاق های تک تخته همه پر شدن،مریض بعدی   اومد و اونم  اتاق تک تخته میخواست و نبود و   مجبور شد دوتخته برداره..ولی هیچ  احدی حق نداره اتاق تک تخته منو بگیره و بده  به نفر بعدی که  مثلا  کودک و نوزاد داره،چون من زودتر مراجعه کرده بودم...   درخواستتون   اصلا منطقی نیست...  ایشون هم حتما اتاق تک تخته گرفتن و   قطعا  زودتر از موعد مراجعه ی شما.

(بخش وی ای پی بیمارستان دولتی،شامل   هر نوع  بیماری میشه،چه زائو،چه نوزاد،چه  جراحی مردان و و  و...)

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
میفهمم این جمله چقدر سنگینه از مادر که به بچش مهربون تر آخه؟بعضی ها بد حرف زدن فقط بلدن

اره دقیقااا. اونم بچه من که فقط دو ماهش بود. بعضی پرستارا خودشون میو‌مدن میگفتن بچت تازه دنیا اومده هر روز صحبت کن ببرن تو اتاق تک نفره این اتاقا همش بچه های بزرگترن همه هم بیمارایشون ویروسی و درگیری ریه داشتن. یا سرفه یا عطسه میکردن. خود پرستارا نگران بودن که بچه ام هیچی نشه. هیچ وقت نمی بخشم اون پرستار رو با اینکه میدونست اما با پارتی بازی تا اتاق تک نفره خالی شد سریع بچه خودشو اونجا خوابوند. این فکر میکرد بیمارستان مال باباشه بنده خدا. خدا ازش نگذره من که نمی‌گذرم. 

به نظرم بعضیی شغلا مثل این شغل باید حواست باشه که حق کسی ضایع نشه یا جون آدما بازی نشه چون پشت اون آه و ناله یا دعای خیر کسی همیشه همراهته. 

من برای زایمان ،بیمارستان دولتی،قسمت وی آی پی،اتاق تک تخته گرفتم و پولشو دادم،و اتاق های تک تخته ...

بخش وی ای پی کجا بود بخش اطفال این بیمارستان فرق میکرد. بعدشم من صحبت کرده بودم با پرستارای بخش که به محض اینکه اتاق تک نفره خالی شد بدن به بچه نوزاد من اما شب دوم اون پرستار بی وجدان با اینکه میدونست بچه خودش که دوازده ساله بود رو خوابوند که تنها باشن که بعد شیفتش بره پیش بچش تنها بخوابه. از هیچی خبر نداری چرا میگی درخواست من منطقی نبوده.

من برای زایمان ،بیمارستان دولتی،قسمت وی آی پی،اتاق تک تخته گرفتم و پولشو دادم،و اتاق های تک تخته ...

من حتی فرداش که با پرستارا صحبت کردم خودشون میگفتن که طرف با پارتی بازی اینکار. رو کرده. بعد دقیقا روزی که بچه اون مرخص شد گفتن اره وسیله ها رو جمع کن که انتقال بدیم همون اتاق اما من دیگه قبول نکردم. دو روز بعدشم مرخص شد بچم. من حرفم اینه که طرف حالا با هر چیزی بچتو خوابوندی چرا به من میگه میخواستی مراقب بچت باشی یا می خواستی نیاری این بیمارستان. مگه بیمارستان مال باباشه که طلبکار بود یا خودش خیلی مراقب بچش بود 😒 که بعد به من می‌گفت. 

بخش وی ای پی کجا بود بخش اطفال این بیمارستان فرق میکرد. بعدشم من صحبت کرده بودم با پرستارای بخش که ب ...

شما خودت   پرستار باشی و  خستهههه و داااغون از شیفت های   سنگین و غوز بالاغوز بچه ی مریض ،،قطعا   همین روند رو در پیش میگرفتی...یه شرایطی فراهم میکردی که بعد از  شیفتت بری کنار  بچت  بخوابی که تا  شیفت بعدیت   کمی جون بگیری. اگر    فقط  یک  روز  جای اون پرستار  باشی،به  خدای احد   و واحد  بهت قول میدم   بهش حق بدی... اینو منی میگم  که   فراااااار  کردم   از  این  شغل    فوق سختتتت.  بخدا که فرار کردم😑😑😑  دوپا داشتم  دوپا قرض کردم   و   دیگه   نموندم توی این  فیلد  لعنتی...

من حتی فرداش که با پرستارا صحبت کردم خودشون میگفتن که طرف با پارتی بازی اینکار. رو کرده. بعد دقیقا ر ...

بهت  حق میدم  حرفش  نیش داشته...ولی   کلا پارتی بازی توهر محیطی   طبیعی شده متاسفانه. من خودم  بشخصه   هیچ وقت     عنوان نکردم  که برام پارتی بازی نکنن.     بالاتر   نوشتم.‌چون ادم درون گرایی هم هستم،بدم میاد  هی  بیان دورم   و   بگن   چرا استعفا دادی.به همین خاطر  هیچ جا نگفتم که پارتی بازی نشه

شما خودت پرستار باشی و خستهههه و داااغون از شیفت های سنگین و غوز بالاغوز بچه ی مریض ،،قطعا هم ...

قبول سخته فشار روشونه اما حق نداشت به من بگه میخواستی مراقب بچت باشه یا میخواستی نیاریش اینجا. من حرفم این بود که این که داره این طوری صحبت می‌کنه با من در حالی که بچه خودش تو بیمارستان بستری بود. من جوابش رو ندادم چون بهم گفتن اگه جواب اینا رو بدی به بچت رسیدگی نمیکنن. دیگه منم هیچی نگفتم و سپردم به خدا.