2777
2789
عنوان

افکار پسرا

158 بازدید | 12 پست

پسرا اینطورین که میگن خب این اگه خوب بود که باما اوکی نمیشد با ما خاطره نمیخاست پس باید برم یکی که چادری و نجیبرو بگیرم 

حالا بزار یچیزیو بت بگم یکی که اسمش سارا بود با سه تا پسر همش همکار می‌رفت مهمونی می‌رفت سیگاری میکشید کار نکرده ای نبود که این دختر نکرده باشه 

یروز یکی ازین پسرا بش گفت سارا من موندم کدوم بدبختی میخاد تورو بگیره

اونم گفت وقتی از اینکارا خسته شدم یه چند وقت محل زندگیمو عوض میکنم چادری میشم تو مسجد و کارای قرآنی شرکت میکنم یکی مثل مادر تو که برای تو دنبال یه زن نجیب میگرده میاد منو واسه تو میگیره و آخرشم سارا همینطوری ازدواج کرد خاستم بگم اگه کسیو نگیرید که فقد با شما خاطره داشته مجبور میشید بجاش کسیو بگیرید که کل شهر باهاش خاطره داشتن 🫶🏻

خیلی از پسرا با دوست دخترشون ازدواج میکنن برادر خودم دامادمون پسر داییام ... فقط پسر نباید لاشی باشه دنبال زندگی باشه تا یکسال هم باید مشخص بشه دیگه نه ماه شد باید بگید تصمیمتو بگیر میخوای بیای جلو یا نه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیام نمیکنن تا وقتی پسر نخاد هیچی نمیشه

چکار نمیکنن رابطه جنسی ،اون اصلا اون پسرا لاشین لاشی ،گول پسرایی که تتو‌دارن گل میکشن مواد میزنن یا قبلا میزدن رفیق بازن خیلی با دخترا گشتنو نخورید خواهش میکنم دقت کنید نگید تتو مگه چیه یا قبلا مواد میکشیده ترک کرده 

چکار نمیکنن رابطه جنسی ،اون اصلا اون پسرا لاشین لاشی ،گول پسرایی که تتو‌دارن گل میکشن مواد میزنن یا ...

بنظرشون پسری که تتو داره موهاش فرفریه گنگه دیگه پس باید هرچی میگرو قبول کنیم تا هرکی مارو دید بگه چه دوسپسر گنگی داری

کاشکی هیچوقت اینجوری فکر نکنم🥲

دقیقا گذاشتم تا اونایی که ندیدن ببینن و عبرت بگیرن که دختر مردمو اسیر خودشون نکنن

اسی اشتباه دخترا اینه به پسرای لاشی و پیر پسرای هرزه دل میبندن ،بعد پسرای خوب زیر سی سال ازدواج میکنن باور کن این پسرایی که سنشون بالاست هرزه ان چون پسر میتونه بره زن بگیره ولی دختر بنده خدا باید بشینه تا کسی بیاد دختر سنش میره بالا اصلا بد نیست چون دختر نمیتونه بره خواستگاری ولی پسر میتونه بره ، زن مردی هم که زنشو طلاق داده نشید ،مردی که‌زنش خودش طلاق گرفته رفته باز میشه مرد خوبی باشه ولی شبیه هم نبودن ولی مردی که زنشو طلاق داده اصلا اصلا مرد خوبی نیست ،مرد زن مردرو زن بدید ولی مرد زن طلاق دادرو سگ‌بدید 

من ۳۸،ازدواج نکنی خیلی زوده اسیر نکن خودتو

انقد که این چیزارو میبینم حقیقتا میترسم که ازدواج کنم

چون مامان بابامم از هم جدا شدن و همیشه درگیری بوده نمیتونم اعتماد کنم