2777
2789
عنوان

درد دل اگ دوست داشتید بیاید

92 بازدید | 9 پست

این روزا خیلی دلم گرفته با این سن کمم خیلی سختیارو  دارم میکشم به مو رسیدم از طلاق پدر مادر بگیر تا شکست عشقیو خنجر رفیقو بی پولی و کمبود محبت و ...

روزا برام تکراری شدن

شبا نمیتونم بخابم صبحا نمیتونم بیدار شم

همش دلم گرفتس و به کل انرژی منفیم همش به خودکشی فکر میکنم نمیدونم باید چیکارکنم هزینه تراپیستم ندارم 

من فقط ۱۷ سالمه چرا باید تو سن ۱۷ سالی اول جوونی انقد موهام سفید و دلم پیر باشه

منم ۱۷سالمه خیلی چیزا اذیتم کردن ولی به خودت اجازه نده که این شرایط مانع موفقیتت بشن بلند شو و به خدا توکل کن و برا آیندت تلاش کن

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام کاری به سن و سال نداره. دور و زمونه سختی شده.

من خودم سه ساله ازدواج کردم. بخاطر شغلم حتی یه سال نشده که کنار همسرم زندگی کرده باشم، از اونطرف  سختی های دیگه ای که دیدم. حرفایی که از خانواده خودم شنیدم و حتی بحث طلاق رو پیش کشیدن ،.....

چی بگم دل منم پره.

ولی امید دارم درست میشه

الان تنها امیدم به اینه که انتقالیم بشه.

واسم دعا کنید♥️

سلام عزیزم منم شرایطم همینه شایدم بدتر 

ولی خب چه میشه کرد بهتره خودتو جمع جور کنی دروغ چرا یک ماه با قرص خودمو اروم میکردم اما خب که چی ؟ من که به خودم نمیرسیدم برا خودم وقت نمیزاشتم زهنمو گزاشتم بلاهایی که سرم اومده یا قراره بیاد پر کرده بود متوجهی که چی میگم ؟ باید بلندشی به خودت برس دیدگاهتو نسبت به زندگی تغییر بده این دیدگاهه خیلی مهمه سعی کن اروم باشی به همه چی خوب نگاه کن با یه دیدگاه قشنگ

دوست داشتی مامان بابات جدا نشده بودن و همش جنگ اعصاب بود تو خونه؟ 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
کمبود محبت دارم

مگه از طرف جفتشون محبت نمیدیدی؟ 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻