2777
2789

من ذاریات اعتقاد دارم ، مخصوصا اون آیه که میگه پیرزنی نازا بچه دار شد خیلی دلمو اون زمان می لرزوند به این قسمت که میرسیدم، شما چله بگیر. آن اشالله خدا فرزند سالم و صالح بهتون بده

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذاریات؟ نشنیده بودم

من زنداداشم ۱۷ سال بچ نداشت دکتر هم رفت نشد بعد پارسال خود ب خود با معجزه خدا باردار شد بعد ۱۷ سال

با توسل اهل بیت علیه السلام

مثلا مادرم پیاده مشهد رف ب این نیت

یا کل قرآن گفتیم هدیه ب مادر امام زمان عج

۴۰ روز زیارت عاشورا با صدلعن و صد سلام هدیه ب حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج

ب امام حسین و حضرت عباس و امام رضا زنگ زدیم.

شماره کربلا ۱۶۴۰

شماره حرم امام رضا ۰۵۱۴۸۸۸۸

اول برای تعجیل فرج امام زمان عج دعا کن که دنیا گلستان میشه❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ و هیچ جنگی نیس

1403/05/31 | 01:19

1 نفر لایک کرده اند ...

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

منم مجردم و دعای بچهمیخام..اکثر کشورها فضا رو تسخیر کردن و ما همش توخرافات وجهلیم

وقتی دعا می خونم دلم آروم میشه، به کسی که آسیب نمی رسونم عزیزم، نصف شبی دلم آشوبه

بدون حرف زدن یاخوردن‌چیزی رو به قبله۵۱۱۰ذکر یاخالق رو بگو بعدش دعاکن دعات مستجاب میشه

خوندنش یک ساعت طول میکشه

ثواب ذکرم هدیه کن به خدا و شهدا

از اونجا ک دعا درحق دیگران مستجاب میشه اگه تونستی ب ی شخص دیگ هم بگو برات بخونه

ثوابشم هدیه کنه ب خدا پیامبرا اماما

این ذکری ک بهت گفتم برا حاجت محال معجزه میکنه حتما امتحانش کن وهیچ جوره ازش ناامیدنشو

چون میبینی حاجت غیرممکنه ولی بااین ذکر یکسال دوسال پنج سال... دیگ مادرمیشی

هرچند بارهاخودم برا انواع حاجتاخوندمش توکمترین زمان ممکن جواب داده

دوست منم بعد ۱۲ سال با این عمل ها که نمیدونم دقیق اسمش چیه دو قلو باردار شد ، بعد در کمال ناباوری بعد چند ماه باردارشدم ، هنگ بودن

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️