2777
2789
عنوان

مقعد بسته

| مشاهده متن کامل بحث + 3865 بازدید | 111 پست
بچم یه بیضه اش هم پایین نیومده باید عمل بشه فعلا ایقدر گرفتار مشکلاتشم به اون فکر نمیکنم ان شالله پس ...

ن بیرجند بهم میگن تو کانال هس صبرکن تا قشنگ راه بیفته اینم ک دیر راه افتاده .یک و نیم سالشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم

خیلی ناراحت شدم از موضوع پیش آمده، شما که اینهمه دکتر رفتی ، و خیلی راهها را امتحان کردی، از من حقیر این یک راه هم بپذیر و انجام بده

دکتر فاضل حمید بهنام متخصص هومیوپاتی ، برای اکثر بیماریها درمان دارن، و جالبه داروهایی که میدن بدن را مجبور می‌کنه خودش خودشو ترمیم کنه و این یعنی بهترین حالت، سرشون شلوغه احتمالا نتونی به این سرعت وی بن حضوری بگیری، شماره خودشونو میدم ،توی مثلا تلگرام شرح حال کامل بچه را بنویس، ( چون پیامک‌ها اخیرا کامل ارسال نمیشه گاهی وقتا) و بهش بگو شهرستانی و سختته مراجعه حضوری، بگو بار اول هست، 

۰۹۱۲۵۶۸۹۱۱۲

همچنین میتونی از یکی از حکیم های معتبر طب سنتی بنام دکتر حمید زرنگار اهوازی هم کمک بگیری، ویزیت ایشان هم سخته حضوری ولی اخیرا فکر کنم ویزیت آنلاین توی اینستاگرام گذاشتن

البته اگه بتونی یه جوری ویزیت مستقیم با خود دکتر خیراندیش که پدر طب سنتی هست داشته باشی که بهتره

سلام عزیزمخیلی ناراحت شدم از موضوع پیش آمده، شما که اینهمه دکتر رفتی ، و خیلی راهها را امتحان کردی، ...

ممنونم عزیرم خدا سلامتی بهت بده 

ان شالله نتیجه بگیرم دعا کن برام بچم طفلی خیلی اذیته

شب تا صبح چهار پنج بار بیدار میشه از درد و سوزش مدفوع روی زخمش باید ببرم بشورمش اصلا خواب ندارم دار ...

طفلک بچه

عسل طبیعی پیدا کن بزن به زخم مقعد

مدام زینک اکساید بزن

دلم سوخت بچه کبابه

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

ناامیدم افسرده ام خسته ام

خدا حواسش بهت باشه

نذر کنید

انشالله به حق همین عزای پسر پسامیر خوشد شفاش بده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

تو ماه سوم آنفولانزا شدید گرفتم شایدم کرونا بود نمیدونم یه ماه افتاده بودم ولی دکتر میرفتم میگفتم با ...

منم تو بارداری ۳ .۴ ماهم بود واکسن کرونا دوز دومو زدم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
ممنونم عزیرم خدا سلامتی بهت بده ان شالله نتیجه بگیرم دعا کن برام بچم طفلی خیلی اذیته

تهرانی؟

اگه تهرانی بیا یه ذره بهت عسل کاملا طبیعی بدم چند روز مدام براش بزن زخم جوش بخوره.اگه درمان شد از بیرون بعدا عسل طبیعی بخر بزن براش

من قبلا مشکل شقاق مقعد داشتم از درد و سوزش و خارش به خودکشی هم فکر کرده بودم

روزی ۳ بار توی لگن آب گرم میشستم.مدام چرب می کردم و شبا قبل از خواب عسل طبیعی میزدم.حواسم بود یبوست نگیرم

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

عسل کاملا طبیعی فروشی داریدعزیزم؟

خیر

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز