2777
2789
عنوان

مقعد بسته

| مشاهده متن کامل بحث + 3865 بازدید | 111 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من تا حالا نشنیدم کسی روده مصنوعی گذاشته باشه شما کسی رو سراغ دارید ؟

من شنیدم از روده خوک به انسان پیوند میزنن ، مطمینا راه حلی داره ، خیلی بگردید تا جراح پلاستیک پیدا کنید ، نمیشه که بچه اینقدر زجر بکشه 

ممنونم عزیزم من تهرانم دنبال دکتر خوبم دکتر خودش دکتر سالک بیمارستان علی اصغر بود بعد جراحی دیگه کار ...

دکتر بهار اشجعی تهرانه .مجتمع تخصصی مریسا.

تهران انتهای بلوار کشاورز روبروی در اورژانس بیمارستان خمینی کوچه سهیل انتهای بنبست دست چپ

.شیراز درمانگاه امام رضا دکتر علی تدین چهار سوقی دکتر پسرم هستن .پسر منم مشکل پسر شمارو داره منتها پسر من روده بزرگش اصلا تشکیل نشد الان چهار سالشه 70درصد کنترل رو به دست آورده باید باهاش تمرین کنی سفت کردن پشتش رو بعضی وقتا موقع شستن پشتش یهو ةب یخ بریز رو سوراخ پشتش تا یهو جمعش کنه دکتر میگع تا هشت سالگی خیلی بهتر میشن .دوماه پیش نمونه برداری کردن ازش برای بی اختیاری و عصب رودی الحمدالله مشکلی نداشت .اگه براتون مقدور بود یه بلیط هواپیما بگیرید بیاریدش پیش ایشون یا هم دکتر اشجعی که همون تهران هستن هر سوالی داشتید در خدمتم آیدی روبیکامم میزارم شاید لازمتون شد @Shahrzad8404