2777
2789
عنوان

My best friend 💚💚

88 بازدید | 10 پست

سلام عزیز ، عزیز من

سلام پسر شیر زن

سلام پسر پهلوان پهلوانان

ایم روزا باز پشیمونی سراغم اومده بابت تایمای رفته ، روزای سپری شده ،کارای نکرده و کرده ، بابت خیلی چیزا

از تکرار شدن تاریخ هراس دارم ، از کم کاری هراس دارم ، نگرانم و نا امیدی مثل یه دیو داره رو تنم سایه میندازه

نیاز به جون دوباره دارم ، نیاز به نفس تازه دارم ، نیاز به معجزه دارم ، به یه نگاهت برا ادامه دادنم ، به اینکه خودت اوضاع نابه سامانم رو سامون بدی

جون داداش حسینت روزی امسالم حتی از راه دور از اربعین برام بفرست، منو یادت نره زاده‌ی ام البنین 

این چند روز آینده قراره برام پر استرس و پرکار باشه ، خدا کنارمه اما تو به عنوان عزیز خدا هم کنارم باش ، تنهام نذار جان حسینت تنهام نذار

جان حسینت به دلم رحم کن

جان حسینت به آرزوم رحم کن

جان حسینت به آیندم رحم کن

جان حسینت به اظطراری نگاه کن ، زینب مظطر بود ، منم مظطر بودم ، بهم رحم کن خودت معجزه کن از خدا بخواه جان حسبنت خیرشه برام

عباسم جان حسینت به شرمندگیم رحم کن

عباسم جان حسینت به تنهایی و همه بچه گی و ندانم کاری هام رحم کن

جان حسینت به عمرم رحم کن 

جان حسینت 

جان حسینت

جان حسینت آرزوم رو مهر بزن از خدا بخواه خیر شه خودت برنامش بچین برام

اللهم عجل لولیک الفرج 🌸💚

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
اللهم عجل الولیک الفرج الهی امینان شاالله اقا برات خیر بخواد

ممنونم عزیزم🌸

الهی به حق عظمت و فضیلت کلمه به کلمه آیت الکرسی ،گنج به زندگیتون سرازیر شه🌹🌹

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با مرام ترینی شیر پسر ام البنین 🌹عزیز زهرا🌈نور دل امیرالمومین 💚برادر حسنین🌺امید زینب🌸

دوست عزیزم

بهم رحم کن

بعد خدا امیدم به توعه نا امیدم نکن ساقی

تو رو‌به مشک و علم سپاه حسینت به وقتم برکت بده به ذهنم آرامش به تنم توان به اراده قدرت به حافظم عظمت بده

گفته بودم امیدم به خودته و مادرت؟

جان حسینت نذار باز کارد به استخوان‌برسه

جان حسنت نذار مامانم نا امید شه

جان رقیه خاتون نذار شرمنده شم

جان مادرت فاطمه زهرا بهم رحم کن!!!

من تو زندگیم خیلی چیزا خواستم نشده

میدونی گذشتم

من تو زندگیم خیلی لذت ها رو نبردم خودت خوب می‌دونی

ولی این یکیو میخوام تو رو به علمت راضی نشو به این یکی نرسم، تو رو به جان زینبت نذار از این یکی بگذرم

تو رو به حق سه ساله و گریه هاش،نذار کار به جایی برسه از ناراحتی و پشیمونی و حسرت ترسیدن گریه کنم

جان سکينه خاتون نذار دلم بگیره

تو رو به جان حسینت دلمو آروم کن

آروم کردن این ساحل طوفانی از خودت ساختس یبن علی بن ابی طالب

جان حسینت جان امام حسن و جشم مطهرش از خدا بخواه خیرم شه برام هادی شه هدایتم کنه برسم به خواستم 

چان فاطمه زهرا جان علیزمرتضی تو رو به محمد. وال محمد کمک کن خواستم پیش خدا خیرم شه بهش برسم پشیمون نشم و از رسیدن بهش مسرور باشم

اللهم عجل لولیک الفرج 

نذار شرمنده شم......

شرمنده خودم ودلم و منطقم و آرزوهام و بقیه

یا عباس🌸🌸

کمک کن واسطه حاجتمون شو🌸🌸