2777
2789
عنوان

ریزش مو😭😭

148 بازدید | 19 پست

سلام وقتتون بخیر

من ریزش موی شدیدی دارم 

تیرویید کم کار پرولاکتین بالا تنبلی تخمدان ویبوستم دارم

همه اینارو تحت درمانم مدت دوسال وداروهامو پزشکام قطع کردن یا کم کردن ولی ریزش موم خیلی بدتر شده ازمایشاتم خوبه کم خونی وکمبود اهنم ندارم 

چیکار کنم ریزش موم کم بشه خوب بشم خیلی نگرانم 

نمیدونم دبگه چیکار کنم دارم کچل میشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از جلو تراکم فرق سرم کم شده بود . بعد هربار شونه میزدم کلی مو می‌ریخت.

ببخشید اسم محلول مو و قرص و آمپول رو میگید؟

همین الان داشتم به موهام فکر میکردم راستش پست شما رو که دیدم خیلی امیدوار شدم 🌹

ببخشید اسم محلول مو و قرص و آمپول رو میگید؟همین الان داشتم به موهام فکر میکردم راستش پست شما رو که د ...

عزیزم دکتر پوست و مو باید برید . درمان هرکس فرق میکنه. ولی به من محلول موی لامینین و کپسول گیاهی گرنا هیر و قرص اسپیرونولاکتون داد .

آمپول هم بیوتین داد هفته ای یکبار تزریق کنم تا ۴هفته .

عزیزم دکتر پوست و مو باید برید . درمان هرکس فرق میکنه. ولی به من محلول موی لامینین و کپسول گیاهی گرن ...

منم دکتر رفتم سه روزه دارم دارو و محلول اتقاده میکنم 

اتفاقا به منم گرناهیر داد

راستش نمیدونم چه مدت باید اتفاده کنم تا جواب بده

من اوایل کم کاری تیروئیدم خیلی ریزش مو داشتم البته الانم دارم ریزش کاریش نمیشه کرد باید تحت درمان باشی که اینم خوب بشه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
منم از جلو ریخته میترسم اصلا شونه کنم یا حموم برم😭

برو وکتر پوست و مو . نترس . البته طبیعیه . خودمم استرس گرفته بودم به دکتر گفتم . 

دکترم حرف جالبی زد . گفت کچلی که تو این زمونه معنا نداره . راهکار آخر اینه کاشت مو انجام بدید دیگه 😅

منم دکتر رفتم سه روزه دارم دارو و محلول اتقاده میکنم اتفاقا به منم گرناهیر دادراستش نمیدونم چه مدت ب ...

من همون ماه اول جواب گرفتم . الآن شونه میزنم دیگه موهام یه مشت نمیریزه. در حد طبیعی ۱۵تار مثلا .