2821
2789

از من که گذشت...😄

دو تا دختر دارم دیگه هم نمیخوام. 

تکمیلم خداروشکر 🥰

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قبلا پسر چون خودم داداش داشتم مواظبم بود ولی الان ک خودم دختر دارم میبینم بهتره کمکم میکنه از حالا

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

خودم فقط ی داداش کوچولو دارم 

و چون پدرم خیلی منطقی و رفیق خوبی دوست دارم و داشتم ی برادر بزرگ تر داشتم ورژن جدید و بروز پدرم 

سر همین موضوع دوست دارم ی برادر بزرگتر دخترم داشته باشه اما اگه بخوام فقط بچه داشته باشم قطعا انتخابم دختر

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

هیچ کدوم😐😑

الاما هم ک نامزدم بحث بچه باز میکنه میگم حرفشم نزن دلیلشم اینک بچه لذت زندگیو ازت میگیره بجای عشق و حال باید سه دنگ حواست به بچه باشه بچه دردسر داره یه روز مریض یه روز دندون درمیاره یه روژ واکسن و......  

موافقین؟ 

هیچ کدوم😐😑الاما هم ک نامزدم بحث بچه باز میکنه میگم حرفشم نزن دلیلشم اینک بچه لذت زندگیو ازت میگیره ...

نه، چونکه لذت بزرگ شدنش و قد کشیدنش و شیرین زبونیاش تمام این سختیارو از بین میبره مخصوصا ک دختر باشه

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

من دوست داشتم اولی دختر باشه چون همیشه میدیدم خواهرهای بزرگ چقدر مراقب کوچیتره هستن 

کلا تو بچگی و مجردی بزرگه دختر باشه بهتره مثلا پیش میاد خرید میرم یا ختم و روضه دخترم مراقب پسرم هست 

الان دخترم ۱۴ سالشه پسرم ۵ سالش پسرم خواهرشو از من بیشتر دوست داره

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
من دوست داشتم اولی دختر باشه چون همیشه میدیدم خواهرهای بزرگ چقدر مراقب کوچیتره هستن کلا تو بچگی و مج ...

الهی😍 خدا حفظشون کنه جفتشونو برات