2821
2789
عنوان

مرد شکاک

65 بازدید | 4 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

بچه ها من با یه پسری اشنا شدم ۱۳ سال بزرگ تر. همه چیز تموم خونه ماشین قیافه قد وضع مالی عالی اخلاق خوب مهربون دست و دلباز احترام و وقت زیاد میذاره برام فقط یه مشکلی داره بسیار شکاک بیرون بخوام برم انقدر غر میزنه که از رفتنم پشیمون بشم سفر بخوام برم نمیذاره خرید تفریح هیچ کدوم نمیذاره میگه فقط با خودم تازه جدیدا به دوستام گیر داده که من ازشون خوشم نمیاد و دیگه باهاشون نباش قراره پاییز بیاد خواستگاری دو دلم چکار کنم میترسم ازدواج کنیم اذیتم کنه

مرد شکاک هیچ وقت درست نمیشه ،مخصوصا مخصوصا مخصوصا اگه همسر خیلی کوچکتر  از خودش مث شما داشته باشه، چون مدام نگرانه همسرم سنش کمتره از من خیلی بهتره از من  پس ممکنه خطایی بکنه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرد شکاک هیچ وقت درست نمیشه ،مخصوصا مخصوصا مخصوصا اگه همسر خیلی کوچکتر از خودش مث شما داشته باشه، چ ...

اخه خودش خیلی خوبه ارزوی خیلی از دختراس اگر زشت بود حرف شما درست بود ولی از طرفی فکر میکنه من سنم کمه ممکنه گولم بزنن

اخه خودش خیلی خوبه ارزوی خیلی از دختراس اگر زشت بود حرف شما درست بود ولی از طرفی فکر میکنه من سنم کم ...

اصلا ربطی به زیبایی و زشتی خودش نداره ، توهم توطئه وخود کم بینی ش باعث میشه اینجوری فکر کنه