2777
2789
عنوان

روماتولوژی

| مشاهده متن کامل بحث + 30022 بازدید | 35 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانمی شما بچه تون و بریدین دکتر صادقیان؟راضی بودین؟

سلام نه پیش صادقیان نبردم 

بیمارستان مفید بردم.اونجا کادر درمانی تشکیل دادن معلوم شد یه مشکل مادر زادی داره.بچه شما مشکلش چیه؟

البته من این دکتر رو برای بچه خواهرم میخواستم.خیلی ازمایش دادن ومشخص شد هم کمبود کلسیم شدید داره هم مشکل تو زانو هاش که مادر زادیه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

عزیزم من دکتری تو تهران نمیشناسم اما براش دعا میکنم ان شالله به زودی بهبود کاملشو به دست بیاره خودم روماتیسم دارم میتونم درد و ناراحتیشو درک کنم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
اخه انشالا مشکل این کوچولو هم حل بشه،عزیزم من برای خودم میخاستم

ادرس رو یکی از دوستان فرستاده شماره هم داره میتونی زنگ بزنی مشاوره بگیری.ایشالا سلامتی باشه همیشه براتون

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
عزیزم من دکتری تو تهران نمیشناسم اما براش دعا میکنم ان شالله به زودی بهبود کاملشو به دست بیاره خودم ...

ممنونم لطف دارید

ایشالا شما هم سلامت باشید

ممنونم لطف دارید ایشالا شما هم سلامت باشید

ممنون عزیزم🌷🌷

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
خانمی شما با وجود رماتیسم باردار شدین؟

بله عزیزم 

تو بارداری از دارو استفاده میکردین؟

نه دارو مصرف نمیکردم کلا تو بارداری فهمیدم روماتیسم دارم تا پایان بارداری عدد روماتیسم به ۸۷ رسید خیلی مفصل هام ورم کرده بود الان قسمت ساق  یکی از دستهام و ساق هر دو پا و پشت ارنجهام متاسفانه ندول روماتیسم دراومده دارو درمانیم خیلی سنگین شده

نه دارو مصرف نمیکردم کلا تو بارداری فهمیدم روماتیسم دارم تا پایان بارداری عدد روماتیسم به ۸۷ رسید خی ...

اخه انشالا مشکل تون حل شه برای منم آرتریت پسوریازیس هست پنجه پا و کمرم بیشتر درگیره خیلی کمرم اذیت میکنه،۴۰روز پیش هم تو ۵هفته سقط داشتم متاسفانه