2777
2789
عنوان

روماتولوژی

30022 بازدید | 35 پست

سلام دوستان دکتر خوب روماتولوژی تو تهران سراغ دارید؟

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

دکتر محمدرضا صادقیان فوق تخصص روماتولوژی از امریکا 

بهترین دکتریه که تا الان دیدم 

رماتیسم رو با کورتون درمان نمیکنه 

اصلا برای بیماری های مرتبط با آرتریت روماتویید کورتون نمیده 

بسیار با سواده 

با درمان عفونت های عود شونده بیماری دو با حداقل دارو کنترل میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ماددم روماتیسم داشتن و زیر نظر بهترین دکترهای روماتولوژی مثل دکتر اکبریان رو به نابودی بودن دکتر ...

شماره یا ادرسی ازش دارید بهم بدید

من برای بچه 5 ساله میخوام به نظرت این دکتر بچه هارو ویزیت میکنه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

کسی با ایشون درمان رو شروع کنه از هر پزشکی درهر زمینه ای بی نیاز میشه دفعات اول رفت و آمد زیادتره بعد دیگه کم میشه

تلفنی دائم و با روی باز با بیمارشون در تماسن حتی ده شب

با حوصله معاینه میکنند و خیلی علمشون و تعهدشون بالاست 

من نتایج درمانشون رو روی بیمارهای مطبشون هم دیدم 

خدا بهشون طول عمر و سلامتی بده

هزینه ویزیت یک مقدار زیاده چون حدود یک ساعت برای معاینه و ویزیت وقت میذارن اما مامان  من کبدش از کورتون داغون شده بود خونریزی معده پیدا کرده بود 

خسکی مفاصلش هم خوب نشده بود با اون همه کورتون 

فقط با یک تماس راهنمایی میکنه یا در صورت ضرورت ویزیت همه بیماراشون هم راضی بودن شک نکن بهترینه

شماره از دکتر دارید برام بفرستی

میدان ونک.ابتدای ملاصدرا.خیابان شاد.نبش جویبار.پلاک ۲ تلفن۸۸۷۷۷۷۵۰

ممنونم واقعا لطف کردی.ایشالا مادر ت همیشه سلامت باشن

اما اغلب بیماراشون من باهاشون صحبت کردم مثلا دکترای دیگا به طرف گفتن لوپوس داره یا سرطان داره اما همیندکتر تشخیص اون دکترا رو رد کددن و در عمل هم با روش خودشون بیمار رو کامل درمان کردن