2777
2789
من الان ۲۸ سالمه اما تو ۲۳ سالگی بشدت دوست داشتم بالاخره کسی که دوس دارم وارد زندگیم میشه نیاز من بر ...

واقعا خوشبحالت.ایشالا همیشه خوب و خوش باشی زیر سایه آقاتون. آره هرچی از ته دل بخوای همون میشه.من یادمه از خیلی سال پیش بزرگترین آرزوم دکتر روانشناس شدن بود ک دارم بهش میرسم. هروقت میام ازته دل آرزو کنم میبینم واقعا الان وقتش نیست.ولی لعنت به نیاز جنسی آدم ک این شعورو نداره. وقتش شد حتما اینکارو میکنم مرسی از راهنماییت خانومی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه فامیل داشتیم بسیجی اهل نماز و روزه تنها سرگرمیش قرآن خوندن بود. میومد خونه ما روش نمیشد حمام بره ...

ولی انصافا تحملش خیلی سخته وقتی غلیان میکنه حق میدم اما راههای زیادی هست و تو روخدا مراقب خودتون باشید الانم که ازادی محضه خدا رحم کنه به جوونا ولی توروخدا بخاطر مدرک و تحصیل اون دنیاتو نسوزون اجی خیلی حواست باشه و نامه ای که گفتم رو حتمااااا بنویس منم حتمااااا تو نمازهام برات دعا میکنم توام همیشه نماز رو داشته باش حتی اگه فلان شد و موقعیت نداشتی با تیمم بخون قبوله شک نکن ....

من دین رو برای خودم اسون کردم و خیلی هم لذت میبرم مثلا روزایی که شیطون میره جلدم نماز نخونم از بیحالی نشسته میخونم ولی میییییخونمممم

به خدا باور داشته باش چون به این باور محتاجی...
واقعا خوشبحالت.ایشالا همیشه خوب و خوش باشی زیر سایه آقاتون. آره هرچی از ته دل بخوای همون میشه.من یاد ...

خواهش میکنم .... چقدر خوب که سواد روانشناسی هم داری دیگه خودت باید وارد باشی به کنترل اینطور اوضاع خوش به حالت منم چندوقته خیلی رفتم تو خط روانشناسیم که تقویتش کنم نقطه ضعف توش زیاد دارم

یکیو سالهاست خالصااانه دوسش دارم. خیلی زیاد. اما واقعا دیگه دارم میفهمم دوسم نداره.  امروزم بیخ ...

من این خالصانه دوس داشتنو خیلی سال پیش داشتم خیلی سخته. ولی بگرد بدیاشو پیدا کن. من عشقم یه طرفه بود طوری ک میگفت برو بچه جون من دوست ندارم مگه زوره. من بیشتر عاشق میشدم.بچه بودما.اونو از هرچیزی پاک ومبرا میدیدم. فیلم یوسف پیامبر میداد یوزارسیفو شبیه اون میدیدم. جومونگ میداد جومونگو مث اون میدیدم. گریه گریه گریه.تحقیر تحقیر تحقیر . تا کم   کم بزرگ شدم و جذابتر.کم کم اومد سمتم و حرفاشو میشنیدم. اندازه کل بشریت سابقه سکس داشت.خخخخ.اون داشت نزول میکرد و من صعود طوری ک لاتای سر خیابان برام ارزشش بیشتر ازاون بود. چندوقت پیش ک نامزدی کرد به حدی خوشحال شدم که نگو. بهت توصیه میکنم اینقد پیگیرش کن ک همه بدیاشو بزنه بالا و تو به چشم ببینی چون صد درصد لیاقتتو نداره که خدا برات نمیخوادش. خدا خیلی خوبه خیلی مهربونه. من 11 سال عاشقیم طول کشید الان میگم خدایا قربونت برم ک دوسم نداشت این عوضی.فقط نذار این دوس داشتن تو دلت بمونه بگرد حکمت خدارو دریاب خودش بهت نشونش میده اگه خودت بخوای

يعني چجوري نامه نوشتي براش؟؟ چي بهش كفتي

جور خاصی نداره اول اقا رو مخاطب قرار دادم که اقا این نامه رو برای تو مینویسم ... بعد هر چی تو دلم بوذ رو از دلتنگی و دلشکستگی هام تا ارزو و حاجتمو با جزییات نوشتم و خدارو شکر جواب داد ....اینم اضافه کنم که بعد اینکه همسر جان اومد که با هم حرف بزنیم سری اول باهاش بحثم شد جلسه اولو جواب منفی دادم خخخخخ اما ۶ ماه بعد باز رسما خودش اومد سراغمو .... منم واسه اینکه مطمین شم این همون ادمیه که امام زمان برام در نظر داره چله زیارت عاشورا گرفتم و چهل روز خوندم و مهرش به قدری به دلم نشست که گفتم یا این یا هیچکس به خودم گفتما خخخخ

اونم رفت؟؟؟؟؟

نه ولی میگه دیگه ازدواج کنسل.منم میگم بهتررررر. لجش میگیره دعوا میکنه میره و میاد.ولی برامن اهمیتی نداره منت داره بمونه چیکار کنم. دلشم بخواد یه خانوم دکتر زنش باشه

چقد جااالب....😍...  کاش اینقدددد آسون بود

خدا به سر شاهده هست یه مدت اسون بگیر ببین چه حالی میکنی از عبادت بخدا خیلی به جزییات تو کتابا گیر دادن ادمو زده میکنن البته توهین نباشه ها نظر خودمو گفتم به نظر من فقطططط معنی قران معنی قران و معنی قران تفسیرشم پای فهم و شعور عقل خودم تا هر جا که فهمیدم میرم جلو باهاش والا خیلی هم حال میده