varixsa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 69 عنوان دلم گرفته بیاین 157 بازدید | 29 پست بچها امشب خیلی دلم گرفته یکی ام تخریبم کرد و همش حرفای انرژی منفی زدن بهم از اونطرفم رلم رفته کات کرده بیاین با حرفاتون آرومم کنید 1403/05/30 | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلینا_دخت_بندرعباس عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 2245 دوستم بکارتشو دوست پسرش زده داره پیشم گریه میکنه چکارش کنم؟😭
bndsaheloo عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 784 دوستم بکارتشو دوست پسرش زده داره پیشم گریه میکنه چکارش کنم؟😭 عه همشهری
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12389 منم دلم گرفتهخیلی زیادمنتظر پیام کسی امخداکن امشب یا ببینمش یا پیام بده خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
varixsa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 69 دوستم بکارتشو دوست پسرش زده داره پیشم گریه میکنه چکارش کنم؟😭 سرزنش نکن فقط بزار گریه کنه
میلیشا عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2389 من ٧ سال از خودم گذشتم و خودم فدای یک نفر کردم که خم به ابروش نیاد حالا در نظر همون آدم اینقدر منفور شدم که حتی حاضر نیست با من سر یک سفره غذا بخورهدلم واقعا شکسته چون بیگناه متهم شدم
varixsa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 69 منم دلم گرفتهخیلی زیادمنتظر پیام کسی امخداکن امشب یا ببینمش یا پیام بده انشالا دعا کن ب منم پیام بده😔
varixsa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 69 من ٧ سال از خودم گذشتم و خودم فدای یک نفر کردم که خم به ابروش نیاد حالا در نظر همون آدم اینقدر منفور ... الهی بمیرم برات
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12389 انشالا دعا کن ب منم پیام بده😔 انشااللههرزمان پیام داد بهم بگومنم میگمچرا کات کردین خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...