2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هستم

میشه باهات حرف بزنم خودم داغونم همش باید همه راضی بمونن من هیچی نگم بعدم ک‌میگی بهشون برمیخوره زودی یا میخان یکار کن برات بهونه میارن خانواده را میگم حس میکنم کلفتم بیشتر 

میشه باهات حرف بزنم خودم داغونم همش باید همه راضی بمونن من هیچی نگم بعدم ک‌میگی بهشون برمیخوره زودی ...

چرا چیزی نگی تو هم حرفت رو بزن اما با لحن خوب اگر همش ازت کار میکشن  شما هم ازشون کار بکش  با لحن خوب بگو ک خسته شدی از کار زیاد. 

نشخوار ذهنی نکن باهاشون حرف بزن اگر از دستشون ناراحتی باید به خودشون بگی  اگر نگی مشکلاتت هی تلمبار میشن رو هم مثل نشخوار کردن این افکار منفی کل وجودت رو‌میگیره هی بیشتر میشن تا جایی ک صبرت لبریز میشه و با عصبانیت حرف دلت رو باید بهشون بگی 

اگر کارایی ک میکنی از توانت بیشتر انجامشون ن ه یا تو انجامشون از خانوادت هم کمک بخواه اینقدر همه چیز رو نریز تو خودت نخواه همه ازت راضی باشن 

چرا چیزی نگی تو هم حرفت رو بزن اما با لحن خوب اگر همش ازت کار میکشن شما هم ازشون کار بکش با لحن خو ...

چطوری خواهرم چطوری من عصری بخوبی گفتم خانم بهم میگ من خیلیم خوبم مشکل از خودته بخدا ازم کار میکشن. همون بابای عوصی فقط خواب بخور خیلیم ملایم گفتم ن عصبی اما فایده نداره😔

میشه باهات حرف بزنم خودم داغونم همش باید همه راضی بمونن من هیچی نگم بعدم ک‌میگی بهشون برمیخوره زودی ...

اسی جانم دخترای مجرد تو خونه همه همین حس دارن چون خانواده رو دستای اونا میچرخه منم امشب کلی کار کردم به مادرم گفتم من فلان کار رو کردم خستم کمرم درد میکنه  شامو شما بپز اونم قبول کرد چون بهش گفتم خسته ام 

هرکاری رو نخواه خودت تنهایی انجام بدی ما اچار فرانسه نیستیم همه کار ازمون بر بیاد گاهی جوابشون بده ک فلان کارو نمیتونم بکنم یا امروز انجام نمیدم

اسی جانم دخترای مجرد تو خونه همه همین حس دارن چون خانواده رو دستای اونا میچرخه منم امشب کلی کار کردم ...

خواستم الان چیزی گفتم گفتم میخام ت اتاق خودم بخابم گفت برو بخاب عین بچها شما ها ک‌نمیینینین از بچها بدترن اره میگن تو که رو دستموون میمونی کار کن

چطوری خواهرم چطوری من عصری بخوبی گفتم خانم بهم میگ من خیلیم خوبم مشکل از خودته بخدا ازم کار میکشن. ه ...

مشکلاتت رو بغل کن ازشون فرار نکن برنامه ریزی داشته باش برای انجام کار ها اینجوری تایمی هم برای استراحتت میمونه دلت از خانوادت بیشتر شکسته تا از انجام کارا صبور باش 

مشکلاتت رو بغل کن ازشون فرار نکن برنامه ریزی داشته باش برای انجام کار ها اینجوری تایمی هم برای استرا ...

خیلی خانواده چی همش دارن میگن تو میمونی همینجا دلم از خدا شکسته که یکماه داره میبنه چ خانواده چ همه دلما شکستن اما هیچ‌کار نمیکنه 

مشکلاتت رو بغل کن ازشون فرار نکن برنامه ریزی داشته باش برای انجام کار ها اینجوری تایمی هم برای استرا ...

صبور ک بودم رفتم دکتر خوردم کرد بهش جواب دادم اما خیلی بی چشم رو بود منم فهمیدم نخ می‌ره ردش کنم محل نمیدادم تا خودش بیخال شد دلم تیکه تیکه شده