2777
2789

کم کم بهش نزدیک شو

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

چون درونگرام تاپیکتو ترک میکنم 😂🤦🏻‍♀️

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی خوب تایم باشگاهم کمه😂

نمیتونی سر صحبت رو باهاش باز کنی؟

چند سالتونه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

خوب چجوری 😂💔مثلا باهاش شوخی کنم؟

نههههه

باید اول شخصیتش رو بشناسی

اصلا با کسی که نزدیک نیستی شوخی نکن 

خودتم حتما با اعتمادبنفس باش

چرا باهام سلام و علیک داریم من 16 اون 17

چه جور شخصیتی داره

بگو ازت خوشم اومده حالا طوری نگی طرف فکر کنه..منم باشگاه میرفتم دخترا کراشی بودن😂

والا از همین میترسم احساس میکنم رک بگم بهتره... وای آره لامصبا همه دافن

آرومه و گوگولی البته یه چند بار میت زدیم خیلی بامزه و شوخ بود وقتی باهاش سر صحبت باز کردم

خوبه پس از اون با ظرفیت هاست

پس چون شخصیت خوبی داره کم کم بهش نزدیک شو مثلا مستقيما بهش  سلام موقعه ای که میای باشگاه ، راجب موضوعاتی که دوست داره صحبت کنین کم کم شمارشو ازش بگیر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز