2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 53 پست
من خودم تو ماه پنجمم‌ دعا کنیم در حق هم انشاالله که ماهم مامان بشیم

ان شاء الله . شما هم دعا کنین . 

من میخوام برم دکتر بگم بهم قرص بده . میشه به نظرت ؟ 

خیلی رو اعصابم اثر گذاشته . کلا دپرس شدم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید شما چند ماه طول کشید تا باردار شدید ؟

من همون اول آز دادم هم خودم هم همسرم اون ضعیف بود منم amh یا ذخیره تخمدانیم به شدت بالا بود و پربود نامنظم آخه شش سال بود پیشگیری میکردم دیگه درمان کردم و از اقدامم تا بارداریم ۱۰ ماه طول کشید اما اگه درمان نمیکردیم هنوز خبری نبود ولی خوب اون خیالش راحت بود اسپرم به اندازه کافی داره و عقیم نییت و منم تخمک دارم و نازا نیستم پس استرس زیادی نداشتیم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
من یکسال وسه ماه بعداقدام باردارشدم

مشکلی داشتین یا نه؟

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
ان شاء الله . شما هم دعا کنین .  من میخوام برم دکتر بگم بهم قرص بده . میشه به نظرت ؟  خی ...

حالا چرا انقدر ناراحتی تو که تازه اقدام کردی آره شاید بهت قرص بده

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
حالا بچه ها اگه دکتر خوب میشناسین معرفی کنین . من میخوام زود برم پیش دکتر . ان شاء الله خدا هم کمکمو ...

خوب روز ۱۲ سیکلت یک سونو فولیکول برو ببین تخمک غالب داری

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
حالا چرا انقدر ناراحتی تو که تازه اقدام کردی آره شاید بهت قرص بده

خیلی رو اعصابم اثر گذاشته . خیلی دلم بچه میخواد . از اون ماهی که اقدام کردم ، با اینکه پریودام منظم بود ، پریودام یه کم اینور و انور میشه ، هی امید می بندم و هیچی به هیچی

چرا ؟ زیر یک سال درمان نمیکنن ؟

به نظرم دروغ نگو بگو دلم‌میخواد زودتر بچه بیارم

خیلی رو اعصابم اثر گذاشته . خیلی دلم بچه میخواد . از اون ماهی که اقدام کردم ، با اینکه پریودام منظم ...

با این همه استرس نی نی نمیادا

چرا ؟ زیر یک سال درمان نمیکنن ؟

شخصا تجربه ندارم ولی خب بگی سه ماه میگن حالا برو صب کن میشه طبیعیه از اون نظر 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی