_banooo_ مدیر استارتر عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 126 عنوان بارداری 331 بازدید | 53 پست سلام . بچه ها یه سوال چند وقت از اقدام بگذره و باردار نشیم باید بریم دکتر ؟ دکتر خوب سراغ دارین که تا رفته باشین پیشش باردار شده باشین ؟ تو رو خدا کمکم کنین 1396/07/10 | 01:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساراگلی عضویت: 1396/04/09 تعداد پست: 1284 من شنیدم تا ۶ ماه کاملا طبیعیه و تا یکسال هم جای نگرانی نیست شما چند وقت اقدامی؟ ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..
Dream عضویت: 1395/10/18 تعداد پست: 4734 اگر تا یکسال مرتب اقدام کنید و نشید میگن نابارویکدوم شهر هستین شما؟؟ آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
آذر عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 11494 اول اینکه قبل اقدام بابد آزمایشهای قبل بارداری رو خودتون بدید و اگه همسر موافقه اونم اسپرم بده اگه هر دو سالم بودید تا یکسال نبودید از عمون روز درمان میشید اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید
_banooo_ مدیر استارتر عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 126 من شنیدم تا ۶ ماه کاملا طبیعیه و تا یکسال هم جای نگرانی نیست شما چند وقت اقدامی؟ سه ماهه دارم اقدام میکنم . خب اگه برم دکتر راهی نداره که زودتر باردار بشم ؟
_banooo_ مدیر استارتر عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 126 اگر تا یکسال مرتب اقدام کنید و نشید میگن ناباروی کدوم شهر هستین شما؟؟ تهران
_banooo_ مدیر استارتر عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 126 اول اینکه قبل اقدام بابد آزمایشهای قبل بارداری رو خودتون بدید و اگه همسر موافقه اونم اسپرم بده اگه ه ... خودم آزمایشا رو دادم ، کاملا سالمم خدا رو شکر . سه ماهه دارم اقدام میکنم
_banooo_ مدیر استارتر عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 126 تا۱سال اشکالی نداره ببخشید شما چند ماه طول کشید تا باردار شدید ؟
_banooo_ مدیر استارتر عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 126 اول اینکه قبل اقدام بابد آزمایشهای قبل بارداری رو خودتون بدید و اگه همسر موافقه اونم اسپرم بده اگه ه ... ببخشید شما چند ماه طول کشید تا باردار شدید ؟
آذر عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 11494 خودم آزمایشا رو دادم ، کاملا سالمم خدا رو شکر . سه ماهه دارم اقدام میکنم سه ماه طبیعیه اگه یکی دو ماه دیگه نشد خودتون آزمایش amh و همسرتون آز اسپرم بده معمولا ببشتریا بعد سه ماه کم کم نتیجه میگیرن اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید
Dream عضویت: 1395/10/18 تعداد پست: 4734 تهران اگر جواب نگرفتی خدایی نکردهبرو پیش اشرف معینی خیلی عالیه ولی خیلی شلوغه و زیاد باید بشینی تا نوبتت بشهالبته ان شالله به دکتر نرسه و زود باردار بشی آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
ساراگلی عضویت: 1396/04/09 تعداد پست: 1284 خودم آزمایشا رو دادم ، کاملا سالمم خدا رو شکر . سه ماهه دارم اقدام میکنم خب خدارو شکر حالا اگر همسرت موافقت کرد یه آزمایش اسپرم هم بده....برو دکتر بگو بهش میخوای باردار شی ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..
ساراگلی عضویت: 1396/04/09 تعداد پست: 1284 من خودم تو ماه پنجمم دعا کنیم در حق هم انشاالله که ماهم مامان بشیم ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..
shivaaai عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 1372 ببخشید شما چند ماه طول کشید تا باردار شدید ؟ من یکسال وسه ماه بعداقدام باردارشدم