2777
2789
عنوان

چرا بعضی خانما خیانت میکنین😵

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 129 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تاپیک آخرم و بخون جوابته دقیقا

عاشقش نیستی فقط وابسته ای. عاشق بودن کلا فرق داره و چشمات کسی رو نمیبینه. تاپیکتو هم خوندم داری خودتو گول میزنی

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
نمیخادت. زنها مث مردها نیستن که زنشون یا پارتنرشون رو بخان و همزمان خیانت هم بکنن. اونا وقتی به طرفش ...

کسی ک خیانت میکنه ممکنه زنش رو هم دوست داشته باشه؟

دومی رو هم دوست داره یا زنگ تفریحشه؟

😘Thanks GOD 
تازه میخواستیم نامزد بشیم

شما چرا خودت همین سه روز پیش تاپیک می‌زنی تو سایت خانم‌ها سلام احوال پرسی گرم میکنی خیانت حساب نمیسه یعنی 

از نظر من اینم خیانت 

دوست پسر من اینجا باشه بین خانم‌ها بحرفه فقط کااااات چه برسه شما که داری نامزد میکنی 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

هر کسی یه جوری دلش خوشه.

بعضیا این کارو خیانت نمیدونن.بهش میگن تفریح

زنو مرد نداره.از این مدل،مرداشم فراوونه.

جواب هر دوشونم یکیه:آقاهه میگه کرم از خانوماست.خانومه میگه کرم از آقایونه

رفته بودی تعقیب و تحقیق؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

کسی ک خیانت میکنه ممکنه زنش رو هم دوست داشته باشه؟دومی رو هم دوست داره یا زنگ تفریحشه؟

مردها ممکنه زنشون رو بخان و دوست داشته باشند اما چون ذاتا تنوع طلبن و بعضی بخاطر شرایط دوروبرشون خیانت کنند و این رفتارشون رو طبیعی بدونن. اما زنها اگر کسی رو دوست داشته باشند کلا مغزشون رو همون قفله. به نوعی از خیانت کردن چندششون میشه. مگر اینکه طرفشونو نخان

چون بیمارن

پس اونم بیماره😃

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

عزیزم لطفا زشتی خیانت رو توجیه نکنید همش از بی ذاتی میاد اکثر اینایی که خیانت می‌کنن با یه نفر هم نی ...

ربطی به توجیه کردن نداره من دلیلش رو گفتم و اصلا نخاستم زشتی اینکارو پنهان کنم

عاشقش نیستی فقط وابسته ای. عاشق بودن کلا فرق داره و چشمات کسی رو نمیبینه. تاپیکتو هم خوندم داری خودت ...

من فرق عاشقی و وابستگی و میدونم.شما در جریان جزئیات آشنایی من با اون عوضی نبودین که اینجوری میگین

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید