2777
2789
عنوان

چقدر اهمیت داره

201 بازدید | 15 پست

شکل و ظاهر یا اصلا تیرگی اون  ناحیه چقدر برای اقایون اهمیت داره؟

واقعا این مورد اعتماد به نفس خیلی از ما دخترای مجرد رو پایین اورده. 

و اینکه هزینه زیبایی و هم ...خیلی بالاست من شخصا پولشو ندارم.

لطفا تجربه‌هاتونو بگید. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برعکسشم صادقانه زیبایی و شکل ظاهر و تیرگی فلان بسار اقایونم پس برای ما حتما باید مهم باشه 

چرا فکر میکنین نظر آقایون مهم تره 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
برعکسشم صادقانه زیبایی و شکل ظاهر و تیرگی فلان بسار اقایونم پس برای ما حتما باید مهم باشه چرا فکر می ...

خیلی آقایون صورتشون از اونجای ما سیاه تره 😂😂😂

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

خیلی آقایون صورتشون از اونجای ما سیاه تره 😂😂😂

دقیقا 

من به شخصه خودم زیبایی هیکل اندام قیافه طرف برام مهمه 

اما دوست پسرم میگفت یه خط چشم بزن بهت میاد میگفتم گمشو همین که هست 🤣🤣رو بهشون ندید والا همینجوریش که دارن ما رو میخورن پرروها🤣🤣

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است.