2777
2789

نمیشه استفاده کرد

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا

میزنه این تخفیف برای کاربر دیگس

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

نه میشه من استفاده کردم چندبار

نمیدونم 

من دو تا خط دارم تو اسنپ فود تخفیف یکی رو خواستم واشه اونیکی استفاده کنم اینو زد

من تخفیف اولی دارم خواستی بگو بهت بدم

با اجازه اسی  ، عزیزم اگه کدت منقضی نشده و 150 تومنیه میشه بفرستی برام؟(درخواست دوستی دادم اگه پیام شخصی بفرستی برام ممنونتم چون اینجا بذاری ممکنه یکی زودتر برداره) دستت درد نکنه گل