2777
2789
عنوان

شب خواستگاری

121 بازدید | 9 پست

سلام

خوبین؟ 

کمکم کنین که دارم به فنا میرم

بچه ها من فردا شب خواستگاریمه.. 

این پسره کسیه که کل فامیل میشناسنش و همه ازشون به جز من بدش نمیاد... 

عموم و عمه و اینام هم هستن 

من موندم چی بپرسم از پسره 

از خانواده اشون مامانم اینا چی بپرسن؟ 

افرادی که تجربه دارین بگین

راستی هم ایشون بالاجبار اومدن جلو و هم من اینطوری اجازه دادم بیان

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

یعنی دوستت نداره؟پس بذار اون اول شروع کنه به صحبت

نه 

ممنون که راهنماییم کردین❤️

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیخواد زیاد به سوال و اینا فک کنی...تو ذهنت داشته باش سوالاتو...منتهی اول ببین عکس العمل اون چیه... ...

آها باشه

ممنون ازتون❤️

نمیخواد زیاد به سوال و اینا فک کنی...تو ذهنت داشته باش سوالاتو...منتهی اول ببین عکس العمل اون چیه... ...

خیالتم نباشه..پسر جماعت چون شروع کننده و حق انتخاب اول باهاشه فک کرده از آسمون اومده طرف از زیر زمین

اون مردایی که با میل و رغبت رفتن خواستگاری، چوب به آستین زناشون کردنو برو ببین دادگاه ها چه خبره...

وای به اینکه بدون رغبت و زوری اومده خواستگاری😄

حالا خدا رو چه دیدی؟ شاید بعد از چند جلسه گفتگو از همدیگه خوشتون اومد . 

ولی اگر حس کردی هیچ احساسی بهت نداره و به زور داره تو رو میگیره ، نکن اینکار رو 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
اون مردایی که با میل و رغبت رفتن خواستگاری، چوب به آستین زناشون کردنو برو ببین دادگاه ها چه خبره...و ...

اوهوم درسته 

ایشون یه به قول معروف رل دارن ولی چون خونواده مذهبی دارن نمیخوان چیزی بدونن

ممنون از راهنمایی شما❤️

اوهوم درسته ایشون یه به قول معروف رل دارن ولی چون خونواده مذهبی دارن نمیخوان چیزی بدوننممنون از راهن ...

هی داره دارک تر میشه داستان 😄

خلاصه که احتیاط کن. با عقل و درایت برو جلو 

ازدواج خاله بازی نیس🤌🏼

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
هی داره دارک تر میشه داستان 😄خلاصه که احتیاط کن. با عقل و درایت برو جلو ازدواج خاله بازی نیس🤌🏼

اوهوم