2777
2789

تو کلی دلیل برای زندگی داری بخداا داری نگاه کننن 

وضعت بدتر از من نیس بخداا که نیس من زیر بار درد دارم میمیرم ولی میدونی ته تهش به خدا ایمان دارم میدونم درد های منم ی روز تموم میشه 

اگ تنت سالمه خدارو شکر کن اگ درد نداری خدارو شکر کن .

اگ میتونی بخندی غدا بخوری خدارو شکر کن 

هیچ اندوهی ابدی نیست 

ان مع العسر الیسری 

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@arezoo8gg  

سلام 

ممنون میشم لطفا پیام تون که اسم گفتید پاک کنید 🌸

فقط استارتر نیست

ممکنه یک نفر با جستجو در گوگل این تاپیک سال ها بعد ببینه و بره اون ....‌‌بخره ؟؟؟

شاید حالش خیلی بد باشه یا نوجوان باشه 

چی میشه بعدش ؟؟؟

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
شاید خنده دار و بچگونه باشه اما شاید چون افسردگی دارم اجازه ی بیرون رفتن با دوستام رو ندارم بابد چاد ...

عزیزم بزرگتری که خانوادت ازش حرف شنوی داشته باشه نداری که منطقی و معقول باشه باهاش حرف بزنی؟

شاید خنده دار و بچگونه باشه اما شاید چون افسردگی دارم اجازه ی بیرون رفتن با دوستام رو ندارم بابد چاد ...

من چی بهم تجاوز شد بعدش عاشق شدم و شکست عشقی خوردم نت ندارم نمیتونم برم تو اتاقم

@t_1_4  

سلام 

ممنون میشم لطفا پیام تون که اسم گفتید پاک کنید 🌸

فقط استارتر نیست

ممکنه یک نفر با جستجو در گوگل این تاپیک سال ها بعد ببینه و بره اون ....‌‌بخره ؟؟؟

شاید حالش خیلی بد باشه یا نوجوان باشه 

چی میشه بعدش ؟؟؟

نخواستم ریپلای کنم رو پیام تون 

چون اگر هم شما پیامتون پاک کنید 

ریپلای باقی میمونه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

ببین گوش کن به حرف من

منم موافق حوزه نیستم اما بری بعدش سریع استخدام میشی فکر کنم

تو با این دید بهش نگاه کن که تنها راهی هست که باهاش استخدام میشی 

بعدا بزرگ میشی شرایط فرق می‌کنه اختیارت میاد دست خودت 

اینا بعدا برات میشه تجربه و خاطره واسه خندیدن به حرفای این دورانت

🙂

یه احتمال بده خودکشی کردی، وضعیتت اون دنیا از الان بدتر باشه، حاضری تحمل کنی؟ اشکال ما آدما اینه فکر میکنیم با مردن همه چیز حل میشه،نه جانم اون طرف هم جهان دیگه ای هست که با توجه به اعمال ورفتارمون باهامون برخورد میکنند و چه سخت میشه واسه کسی که خودکشی کرده باشه، عزیزم، دنبال راه حل مشکلاتت باش یا بپذیرشون و مثل کوه از کنارشون بگذر، اینم بدون تو این دوره همه دارن سختی های زیادی رو تحمل میکنند و تو تنها نیستی

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
@t_1_4 سلام ممنون میشم لطفا پیام تون که اسم گفتید پاک کنید 🌸فقط استارتر نیست ممکنه یک نفر با جستجو ...

آخه من نگم تو اینترنت میزنه خودم ۱۳ سالمه و دوبار خودکشی ناموفق داشتم نشد که نشد💔

منم ی جورایی مث توعم ب این فک کن تا آخر عمر قرار نیس که اسیر اونا باشی بالاخره نجات پیدا میکنی 

فقط ازین همه محدودیت از طرف خونوادم خسته شدم

میگذره ...

مشکلات آدم ها و سختی هاشون هم میگذره ....🌸

خواهر جانم خود....کشی راهش نیست 

خیلی ها بودن خود.....کشی کرده بودن 

تجربه نزدیک به مرگ داشتند 

بعد برگشت همه پشیمون بودن....