2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا خدا هست خودکشی چرا

خدا جوابه امید جوابه🤍

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

چرا چی شده عزیزم

با مرگ که چیزی درست نمیشه

یک دقیقه بعد خودکشی التماس می‌کنی همه رو نجاتت بدن ولی چاره ای نیست

برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین کسانی که خودکشی کردن چی بهشون گذشته

آقایون درخواست دوستی ندید سایت دوست یابی و همسر یابی که عضو نشدین فرت و فرت درخواست میدین

سلام خواهر گلم 

چیشده ؟؟

میخوای کمی صحبت کنی ؟؟؟

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
پس چیکار کنم

همش راه نجات داره بجز دار مگه اینکه ببینمت ولی نکن من یبار با فرض کردم و شستشو معده دانم خوب شدم یه سری هم با تیغ رگمو زدم اما سالمم فقط فشارم افتاد بعد خوب شدم

قرص برنج‌بخور که حتما بمیری

عقل ندارین راحتین

چقدر..... 

کسی که دنبال خودکشی هست بهش راه حل به این وحشتناکی میدین!!!!

انسانین شماها

آقایون درخواست دوستی ندید سایت دوست یابی و همسر یابی که عضو نشدین فرت و فرت درخواست میدین

قرص دردش بیشتراما چرا میخوای خودکشی کن

شاید خنده دار و بچگونه باشه اما شاید چون افسردگی دارم اجازه ی بیرون رفتن با دوستام رو ندارم بابد چادری که ازش متنفرم و اعتقادی بهش ندارم رو سرم کنم الانم که حتی واسه انتخاب رشتم باید برم حوزه ی علمیه ای به خاست خودم نیست  که دلم میخاد همه اونایی که توشن رو آتیش بزنم بنظرت این دلایل منطقی نیست؟

قرص برنج‌بخور که حتما بمیری

با قرص برنج کبد ذره ذره اب میشه باید دردشو تحمل کنه تا تموم بشه و وحشتناک ترینه

بنظرم بجای راهکار خودکشی پیشنهاد مشاوره بهتره 

شاید خودش خسته باشه ولی امید خیلی هاست مثلا مادرش خانوادش که در واقعیت نمیخان یه خار دستش بره حتی اگه رفتارشون خوب نباشه