2777
2789
عنوان

کجایین چیکار میکنید

111 بازدید | 19 پست

من ک تنهام

باید ی سری کارمو انجام بدم تنیلیم میاد

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرکارم......نشستم......منتظرم اوشین شروع شه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

هیچ حوصلم پاشیده 

کلی کار دارم اما حوصلشونو ندارم

نمیدونم چه کنم

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

نوزاد شیر میدم

خوشبحالت چقدر ‌کاره شیرینیه

تاحالا شیره خودتو خوردی؟

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

شوهرم الان از سر کار میاد 

همه کارا رو انجام دادم 

خونه تمیز و مرتب 

یه شام خوشمزه هم گذاشتم 

خیلی گرمم شد یه حموم‌ هم رفتم 

حالا خسته و کوفته رو تخت  دراز کشیدم 🥲اصلا حموم میرم خستگیم بیشتر میشه 😂😂

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
خوشبحالت چقدر ‌کاره شیرینیهتاحالا شیره خودتو خوردی؟

🫤

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس