2777
2789
عنوان

قرص آهن

5961 بازدید | 15 پست

خانما من هر وقت قرص آهن میخورم بعد از چند ساعت سردرد میگیرم و کم کم اونقد شدید میشه که ببخشید به تهوع میرسه.به خاطر بارداری هم مجبورم بخورم.

کسی اینجوری هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ساعت قبل و بعدشم نباید چایی و لبنیات یا داروی دیگه ای استفاده کنی مخصوصا قرص کلسیم

فقط قرص آهنتو با معده پر(اگه غذا پروتئینی باشه که خیلی بهتره) با آب پرتقال بخور

عزیزم من این کارارو کردم خیلی تاثیر داشت

عزیزم حتما خیلی کم خونی

نه اتفاقا اصلا کم خون نیستم.ماجرا داره.

یه چند ماه خودم سر خودیه روز در میون قرص خارجی آهن رو میخوردم و بعد از یه هفته ای سردردم شروع شد و من نمیدونستم مال اون قرص آهنه.هین طور به خوردن ادامه دادم تا چند ماه و منم سردرد و تهوعم ادامه داشت.دکتر میرفتم،آمپول میزدم،یه عالمه قرص میخوردم و ولی اثر نداشت میگفتن حتما میگرن داری.

به خاطر عروسی داداشم یه هفته ای خونه ی مادرم بودم و اتفاقی قرص آهن رو نبردم و تو این یک هفته نخوردم.دیدم تو این یک هفته اصلا سردرد نگرفتم.همین شد که؟شک کردم به قرص آهنم.وقتی برگشتم یه دونه خوردم و گفتم اگه باز سرم درد کرد مال اونه که بله و باز سردرد شدید گرفتم و بعد از شش ماه سردرد وحشتناک کشف کردم.

از اون موقع وقتی مجبور باشم بخورم باز سر درد میگیرم و فکر میکنم بدنم به قرص آهن حساس شده

منم میخورم حالت تهوع شدید دارم جوری که تحملش سخته برام مجردم

احساس میکنم بدنمون از آهن فول باشه که اینجوری هستیم.چون من بعد بارداری که میگن باید تا سه ماه خورده بشه میخورم و اصلا سردرد نمیگیرم ولی دقیق همینکه سه ماه کامل رو خوردم باز سردرد شروع میشه و میدونم که دیگه آهن بدنم فول شده

حالا خوبه شما سردر میگیری من یبوست میگیرم بدجور ینی کلا در اومده ها😐🙈

بابا یبوست که بهتره.آهن کلا واه همه یبوست میاره.سردرد آدم رو از پا میندازه اونم یه سردرد معمولی نه ها،شدییییییییید و آخرم ببخشید تهوع

قرص آهن  خارجی میخورین یا ایرانی؟ میگن خارجیا یبوست نمیاره من خیلی خیلی کم خوم قرص آهنم میتونم ...

من خارجی میخورم شماهم خارجی بگیر یبوست واقعا ادمو اذیت میکنه

😎Ich bin optimistisch für die Zukunft