2777
2789
عنوان

خواهرم کمک

70 بازدید | 9 پست

خواهرم ۱۵سالشه قبلا مامانم گوشی ساده داشت واصلا استفاده نمیکرد مامانم جدیدا گوشی گرفته وهمیشع میگ دست این ابجیمع منم میگفتم باش فلان عیبی نداره

ک یکبار ظاهرا عموم میگ خواهرم با یکی چت میکرده منم برگشتم تو روش ک ن اشتباه میکنی من از چشام بیشتر بخواهرم اعتماد دارم فلان ب بابامم قضیه گفت بابامم گفت راست باشه میکشمت خلاصه گوشی چک کردن هیچیی ندیدن ومنم همچنان طرفداریش کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حتی یکبارم گوشیش چک نکردم وخیلی بهش اعتماد داشتم هیچ وقت گوشی چک نکردم وب روش نیاوردم قضبه اصلا چی بوده اونم انکار

گذشت تا چند روز پیش خونه خالم خوابیده بوده وتا ساعت ۱۱یا ۱۲شب بیدار تو گوشی چت میکرده خالم میخواسته گوشی بگیره

کمحکم گرفتع نداده وگفته ن هیچی نیس با دوستلم چت میکنم ونداده گوشی منم شک کردم اخه همش تو گوشی بود جلوم خواب بود منم روبیکاش نصب کردم

هیچی نبود فقط چت معمولی با دوستاش بود ویکسری چت ک پاک کرده بود یعتی پیامعا با هم نمبخوند اعصابم خورد شد هیچی نگفتم شادشو نصب کردم دنیا رو سرم خراب صد از صبح دیوونه شدم با رفیقاش کلا راجب یک پسر حرف زده واسم مستتعار گفته بورن وکسری جاها پاک شده بور

از صبح دیوونه شدم تو سن حساسیه اخه چطوری یگم دست از این کارا برداره همش میگفته کاشکی فراموشش کنم دلم ...

اینجا پیشنهادمو ندادم بخاطر اینکه بعضی ها میان یه حرفی بر خلاف میلشون باشه ، حرف درست میکنن و بحث رو جای دیگه میبرن به هر حال همون سن و سال ، این جا هم هست .با شماره اش تو هم از گوشی خودت وارد روبیکا شو ولی مواظب باش سوتی ندی. این سن و سال ، احتیاج به کنترل داره خودشم خوب باشه دوستاش از راه به در میکنن من یه حرفی گفتم یادت بمونه .