2777
2789
عنوان

🔥🔥🌡🌡صندلی داغ😩😬🌡🌡🔥🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 79 پست
اول من

کدوم کاربرو از هنه بیشتر دوست داری؟ راستشو باید بگی و فقط یکی

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرت و پرته دیگه ب من میاد ۲۸ سالم باشه؟😂

آخرین باری که ضایع شدی بدجور کی بوده و چطور؟

😂😂

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

جدی بیاید بشینید دیگه 😒😒😒😒😒😒😒

خرین باری که ضایع شدی بدجور کی بوده و چطور؟ 😂😂

یادم نمیاد درست ولی فکر کنم ی بار خالم ز زد بعد گف سلام گفتم خوبم😐بعدش داشت حرف میزد گفتم خدافظ😂حواسم نبود چرت و پرت جواب میدادم😁

یادم نمیاد درست ولی فکر کنم ی بار خالم ز زد بعد گف سلام گفتم خوبم😐بعدش داشت حرف میزد گفتم خدافظ😂حو ...

😂😂😂😂😂😂

یادم نمیاد درست ولی فکر کنم ی بار خالم ز زد بعد گف سلام گفتم خوبم😐بعدش داشت حرف میزد گفتم خدافظ😂حو ...

تو صادقانه جواب دادی بشین رو صندلی 

کاربرا بیاید بپرسید از الهه نشست رو صندلی 😂😂😂

تو صادقانه جواب دادی بشین رو صندلی  کاربرا بیاید بپرسید از الهه نشست رو صندلی 😂😂😂

اكه منو ميكفتي درست جواب ميدادم😢😢😢😢

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
تو صادقانه جواب دادی بشین رو صندلی  کاربرا بیاید بپرسید از الهه نشست رو صندلی 😂😂😂

نههه😁بقیش چرت و پرت میگما😁😁😁

اسمم سارا ۳۲ سالمه ۲ تا دختر دارم ی پسر 😁😂😎😂

۲۸ ساله ازدواج کردم😂