2777
2789
ی قوطی کبریت بزاریم وسط برنج؟ نمیخواد چوب کبریتا رو در بیارم؟

اره من که در نیاوردم چوب کبریت هارو 

و اینکه اگه برنج زیاده چند تا بزار 

بوی گوگرد اونا رو دور میکنه 

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندن😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ما قرص گذاشتیم پارسال امسال دیدیم شپش زده قرص هارو خارج کردنی یکم ازش داخل برنج ریخت اگه بشوریم ...

آره با شستن پاک میشه. مشکلی نیست.

قرص تا یه مدت جواب میده بعد اثرش از بین میره. یکسال خیلی زیاده. باید مجدد قرص جدید میذاشتید.

آره با شستن پاک میشه. مشکلی نیست.قرص تا یه مدت جواب میده بعد اثرش از بین میره. یکسال خیلی زیاده. بای ...

ممنون دیگه مجبور شدیم فریزر خریدیم همشو گذاشتیم داخلش راحت شدیم

همکار همسرم گفته اگه داخل بطری نوشابه بریزید اصلا شپش نمیزنه ما دیر فهمیدیم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ممنون دیگه مجبور شدیم فریزر خریدیم همشو گذاشتیم داخلش راحت شدیمهمکار همسرم گفته اگه داخل بطری نوشابه ...

یکی از آشناهای ما هم داخل ظرف نوشابه میریزه و میذاره یخچال. میگه اصلا حشره نمیوفته.

1. پهن کردن در آفتاب (به مدت 5 الی 15 دقیقه)

2. گذاشتن در فریزر (حداکثر 2 ساعت)

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.