2777
2789
برگ گردو ندارم ازکجا بیارم

از عطاری بپرس شاید داشته باشه ولی ما معمولا از کسی که درخت گردو داره میگیریم 

نداشتی هم قوطی کبریت بذار برا منم اینجوری شده بود برنجم قوطی کبریت گذاشتم دیگه نیستن موقع پخت هم چند بار با دقت بشور

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندن😤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرص برنج همون که میخودن میمیرن

آره برای خودکشی هم استفاده میشه. فروشش ممنوعه ولی راحت پیدا میشه.

باید لای دستمال کاغذی بذارید بعد داخل برنج بذارید. آروم آروم متصاعد میشه و بعدش پودر میشه.

آره برای خودکشی هم استفاده میشه. فروشش ممنوعه ولی راحت پیدا میشه.باید لای دستمال کاغذی بذارید بعد دا ...

واااای نگوووو تورو خددداااا

من حاضرم همه برنج دور بریزم ولی اینکار نکنم 

چقدر وحشتناک

بذار جا یخی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

منم امسال شپشک زد.بزار تو فریزر.تموم‌حشرات میمیرن.

من ۶ ساعت گذاشتم دوباره اوردم بیرون زنده شدن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
به قرص برنج دسترسی ندارید؟ بهترین روش اینه. البته قرصی که تاریخ گذشته نباشه.برگ گردو رو امتحان کردن، ...

برنج و گندم های ما هم شپشک زده قرص برنح از کجا پیدا کنم؟

😘Thanks GOD 
آره برای خودکشی هم استفاده میشه. فروشش ممنوعه ولی راحت پیدا میشه.باید لای دستمال کاغذی بذارید بعد دا ...

سلام ما قرص گذاشتیم پارسال 

امسال دیدیم شپش زده قرص هارو خارج کردنی یکم ازش داخل برنج ریخت اگه بشوریم پاک میشه ؟؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من ۶ ساعت گذاشتم دوباره اوردم بیرون زنده شدن

خب باید دو روز بذاری بمونه

هوا گرمه 

باید برنج رو جای بسیاااار خنک میذاشتین 

یا یک کیلو دو کیلو یه بار تازه تازه میخریدین

من باشم بزنجو میریزم دور چون همون راه حل فریز کردن باعث میشه سری بعد برنج رو بپزی و خوب درنیاد .خود بافت بزنج خراب میشه با ی سری از راه حل ها 

خدایا شکرت❤️

قوطی کبریت بزار داخلش و اینکه میتونی برگ گردو بزاری

ی قوطی کبریت بزاریم وسط برنج؟ نمیخواد چوب کبریتا رو در بیارم؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.